סלסה זרעי אבוקדו ודלעת
סלסת אבוקדו ודלעת עשוי להיות רק מתאבן hor אתה מחפש. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 12 גרם חלבון 36 גרם של שומן, וסך הכל 419 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו פלפל, זרעי דלעת, מיץ לימון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. רק מעטים מאוד אהבו את המנה המקסיקנית הזאת. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, וכל 30 דיאט. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 77%. נסו נקטרינה, זרעי כוסברה וסלסה אבוקדו, סלט תרד, אבוקדו ודלעת, ו עוף צלוי עם סלסה זרעי דלעת (מתכונים דומים).
הוראות
מורחים את זרעי הדלעת על תבנית אפייה מעוטרת ואופים במשך 4 דקות, או עד השחמה קלה.
מעבירים לצלחת כדי להתקרר.
צולים את הפלפל מעל להבת גז עד שנשרפו בכל מקום.
העברה לקערה, לכסות עם ניילון לעטוף ולתת קיטור במשך 5 דקות. לקלף, גזע וזרע את הפלפל; לחתוך אותו לקוביות 1/2 אינץ'.
בקערה, מערבבים את מיץ הלימון עם השום וצ ' ילה. מערבבים את זרעי דלעת, פלפל ואבוקדו. מתבלים במלח ופלפל ומגישים.