קושיקל
מוכן ב10 דק.
מנות1
ציון בריאות100
מגזין

סלסה חבנרו צלויה

סלסה חבנרו צלויה
זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, וכל 30 דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 10 דקות. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. נסו Habanero קלוי סלסה מנגו, סלסת מנגו חבנרו צלויה, ו צדפות ברוטב קוקוס הבאנרו וסלסה מנגו הבאנרו (מתכונים דומים).

הוראות

1
צולים את הפלפלים ושום במחבת תחתית כבדה עד ההתחלה להשחיר כתמים, על 5-10 דקות, פונה לעתים קרובות.לאחר השום התקרר, לקלף אותו ולרתח אותו יחד עם צ ' ילי ומיץ ליים בבלנדר או מעבד מזון.מתבלים במלח לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
שום גויה®שום גויה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

מקסיקני ניתן לזווג עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. הפינו-נואר האורגני של סטולץ עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 26 דולר לבקבוק.
פינו נואר אורגני של סטולץ
פינו נואר אורגני של סטולץ
הפינו הזה מראה היטב את צבעו העשיר והארומה הפרחונית של נקיק קולומביה האורגני פינו נואר (Pinot noir). הכל כדי שהיין הזה יקבל שנים של הזדקנות או ישתכר במקום.