סלסה יבשה צ'ילה
רוטב צ'ילה מיובש יכול להיות רק מתאבן אתה מחפש. מתאים ל-3 מנות. מנה אחת מכילה 142 קלוריות, 4 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו פלפלים צ'ילי אנהיים, שמן זית, שיני שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, וכל 30 דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו סלסה יבשה צ'ילה, סלסה יבשה צ'ילה, ו חזיר צ'ילה ורדה עם סלסה צ' ילה אדומה (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים פלפלים בסיר עם מים רותחים כדי לכסות; לתת לעמוד 30 דקות.
ניקוז. פיל ופלפלים קוצצים גס.
אופים חצאי עגבניות במחבת צלייה מצופה ספריי בישול ב 450 במשך 20 דקות או עד מושחר.
שום מטוגן ובצל בשמן חם 3 דקות או עד מכרז.
פלפל קצוץ דופק, חצאי עגבניות, תערובת בצל, מלח וכמון במעבד מזון עד גושי; מערבבים בכוסברה.
יין מומלץ: קאווה, Grenache, שיראז
צ ' ילי עובד ממש טוב עם קאווה, גרנאש ושיראז. אלה אדומים עסיסיים אין יותר מדי טאנין (חשוב עבור מאכלים חריפים), אבל יין מבעבע כמו קאווה יכול לאלף את החום אפילו טוב יותר. אתה יכול לנסות מערות רוג ' ר גולאר גראן Reserva קאווה. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.7 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 23 דולר לבקבוק.
![מערות רוג ' ר גולארט גראן רזרבה קאווה]()
מערות רוג ' ר גולארט גראן רזרבה קאווה
היינות המועסקים בייצור קאווה נבחרים בקפידה רבה והם כפופים לתקופת הזדקנות מינימלית של ארבע שנים. לאחר 24 חודשים – ופעם בשנה – הבקבוקים בהזדקנות כפופים לטכניקת déplacé, המורכבת מניעור הבקבוקים על מנת homogenize ולהשיג מיצוי גדול יותר במונחים של פוטנציאל ארומטי וטעם שלהם, על פני יותר מ 48 חודשים של הזדקנות. התוצאה היא קאווה עדינה עם צביעה צהובה חיוורת, גוונים זהובים בהירים, וניצוץ מדהים, כמו גם זרי פרחים מעניינים, מורכבים וחזקים.תערובת: 60% Xare-lo, 20% Macabeo ו 20% Parellada