קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות8
ציון בריאות0
מגזין

סלסה מנגו חמה

סלסה מנגו חמה
זה ... לא יקר מתכון לאוהדים של אוכל מקסיקני. אם יש לכם מלח ופלפל טחון, מנגו, פיסות אננס, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular מעולה של 15%. מתכונים דומים: עוף מנגו בגריל עם רוטב מנגו תות, סאני & חם! סלסה (אננס מנגו קיווי סלסה), ו סלט מנגו-תרד עם ויניגרט בייקון חם.

הוראות

1
מחממים שמן זית במחבת לא דביקה מעל חום בינוני-גבוה, ומבשלים ומערבבים את הבצל ופלפל חלפיניו עד למכרז, כ 5 דקות. מערבבים את השום, גרידת לימון, כוסברה; לבשל עד ריחני, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל חלפיניופלפל חלפיניו
גרידת לימוןגרידת לימון
כוסברה.כוסברה.
שמן זיתשמן זית
שוםשום
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
2
לדחוף את תערובת הבצל והפלפל לקצוות של המחבת, ולהוסיף את המנגו ואננס למרכז המחבת. לבשל, מבלי לערבב, עד הפרי מתחיל לקרמל, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אננסאננס
פלפלפלפל
פירותפירות
מנגומנגו
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
יוצקים את מיץ הלימון לתוך המחבת, ומביאים לרתיחה, בוחשים ומגרדים את חתיכות המזון השחומות מתחתית המחבת בכפית עץ.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימוןמיץ לימון
ציוד שתשתמש בו
כף עץכף עץ
מחבתמחבת
4
הסר מהחום; מערבבים בחמאה, ומערבבים לשלב את כל החומרים באופן שווה. מתבלים לפי הטעם עם מלח ופלפל שחור; מגישים חמים.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
חמאהחמאה

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ הם בחירה מצוינת למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יינות טיודור באלו ויניארד פינו נואר עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 68 דולר לבקבוק.
יינות טיודור יינות באלו כרם פינו נואר
יינות טיודור יינות באלו כרם פינו נואר
2007 היה אמור להיות הבציר הגדול ביותר היינו רואים בחיינו בקליפורניה. פינו נואר המסוים הזה מעמק אנדרסון הוא מכרם באלו הנמצא ממש מול יקב עין הזהב והכרם. הכרם הוא אחד מאתרי הפינו נואר הנדירים המתעקשים לייצר יינות מאסיביים. הפרי והמבנה הם ענקיים. יין זה יהיה גיל יפה במשך 20 שנים נוספות. ליהנות עכשיו או לקנות מקרה לשתות בעשור או שניים הבאים.