קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות8
ציון בריאות0
מגזין

סלסה מנגו חמה

סלסה מנגו חמה
המתכון סלסה מנגו חם יכול לספק את התשוקה המקסיקנית שלך סביב 35 דקות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. זה הר ד ' אובר יש 96 קלוריות, 1 גרם חלבון, ו 7 גרם שומן למנה. אם יש לכם בצל, שום, מלח ופלפל גרוס, וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, צמחוני לקטו אובו ופרימל דיאטה. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כפית גרוע למדי של 14%. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם עוף מנגו בגריל עם סלסת מנגו תות, עוף מנגו בגריל עם סלסת מנגו תות, ו שמש & חם! סלסה (אננס מנגו קיווי סלסה).

הוראות

1
מחממים שמן זית במחבת טפלון על אש בינונית-גבוהה, ומבשלים ומערבבים את הבצל ופלפל הג ' לפנו עד שהם רכים, כ -5 דקות. מערבבים פנימה את השום, גרידת הלימון והכוסברה; מבשלים עד ריחני, בערך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל חלפיניופלפל חלפיניו
גרידת לימוןגרידת לימון
כוסברה.כוסברה.
שמן זיתשמן זית
שוםשום
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
2
דוחפים את תערובת הבצל והפלפל לשולי התבנית, ומוסיפים את המנגו והאננס למרכז התבנית. מבשלים, ללא ערבוב, עד שהפרי מתחיל להתקרמל, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אננסאננס
פלפלפלפל
פירותפירות
מנגומנגו
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
יוצקים את מיץ הלימון לתבנית, ומביאים לרתיחה, מערבבים ומגרדים את פיסות האוכל השחומות מתחתית התבנית בעזרת כף עץ.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימוןמיץ לימון
ציוד שתשתמש בו
כף עץכף עץ
מחבתמחבת
4
מסירים מהאש; מערבבים פנימה את החמאה ומערבבים לאיחוד אחיד של כל החומרים. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל שחור; מגישים חם.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
חמאהחמאה

יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ

יין מבעבע ורוז פאסטל מבעבע הם הבחירות המובילות שלי לאנטיפסטי. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. התווית הצהובה של ווב קליקוט ברוט עם שקית מתנה איזותרמית עם דירוג 4.9 מתוך 5 כוכבים נראית כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 70 דולר לבקבוק.
ווב קליקוט צהוב תווית ברוט עם שקית מתנה איזותרמית
ווב קליקוט צהוב תווית ברוט עם שקית מתנה איזותרמית
התיק האיזותרמי השומר על בקבוק תווית צהובה קר עד שעתיים. את מתנה מושלמת כמו זה מאוד תכליתי ויכול להיות מקופל ונשא בתיק שלך!בית שמפניה נשפט בסופו של דבר על איכות הברוט הלא עתיק שלו. זה בייצור של יין כזה כי האמנות האמיתית של מיזוג שמפניה מגלה את עצמה.זוהי אמנות שבה בית ווב קליקוט מצטיין. התווית הצהובה של ברוט שלנו משקפת את הכרמים המעולים שבבעלותנו ואת האופי העקבי של סגנון הבית שלנו.הדומיננטיות של פינו נואר מספקת את המבנה שהוא כל כך טיפוסי קליקוט, בעוד מגע של פינו מיוניר מסכם את התערובת. שרדונה מוסיפה את האלגנטיות והעדינות החיוניות ביין מאוזן לחלוטין.