קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 40 דק.
מנות5
ציון בריאות35
מגזין

סלסה משמש

סלסה משמש
המתכון משמש סלסן מוכן בתוך כ 2 שעות ו 40 דקות והוא בהחלט מצוין איש מערות, ללא גלוטן, ראשוני ושלם 30 אפשרות לאוהבי אוכל מקסיקני. המתכון הזה מכסה 9% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 2 גרם חלבון, 1 גרם שומן, ובסך הכל של 70 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 5 מנות סועדים. 77 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. זה הביא לך את כולםמתכונים. כמה אנשים באמת אהבו את ההר הזה. גשו לסופר וקנו משמש, כוסברה, כמון, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף נהדר של 92%. מתכונים דומים: סלסה משמש ונקטרינה, סלסה ברי-משמש, ו עוף עם סלסה משמש.

הוראות

1
מערבבים בקערה את המשמשים, שאלוט, פלפל ירוק, פלפל אדום, אננס, עגבניות שרי, פלפל הבנרו, שום, כוסברה, כמון ומיץ ליים; מקררים לפחות 2 שעות לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות לחם שיבולת שועל בן יום חתוך לקוביות3 כוסות לחם שיבולת שועל בן יום חתוך לקוביות
עגבנייה זברה ירוקה, פרוסה דקעגבנייה זברה ירוקה, פרוסה דק
צ ' ילי Habaneroצ ' ילי Habanero
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנותפפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)
1/2 ליטר שמנת כבדה, מוקצפת, להגשה1/2 ליטר שמנת כבדה, מוקצפת, להגשה
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
בצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גסבצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

מקסיקני עובד ממש טוב עם פינו נואר, ריזלינג, ורוזתי נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים דלי טאנין כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוז נוצץ הוא זיווג בטוח מדי.
הפינו נואר הופק ובוקבק על ידי יקב המכונות העממיות, והיינן קני ליקיטפרקונג.
הפינו נואר הופק ובוקבק על ידי יקב המכונות העממיות, והיינן קני ליקיטפרקונג.
The Pinot Noir was produced and bottled by The Folk Machine winery, and winemaker Kenny Likitprakong.