קושיקל
מוכן ב10 דק.
מנות6
ציון בריאות15
מגזין

סלסה סופר קיץ

סלסה סופר קיץ
ניתן להכין את המתכון לסלסה סופר קיץ תוך כ-10 דקות . תמורת 60 סנט למנה , אתה מקבל מתאמנות שמגישה 6. צופה בדמות שלך? מתכון ללא גלוטן, ללא חלב, צמחוני לקטו אובו וטבעוני זה מכיל 230 קלוריות , 8 גרם חלבון ו -2 גרם שומן למנה. אם יש לך שעועית שחורה, חומץ יין אורז, בצל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין את זה. זה יהיה להיט באירוע הרביעי של יולי שלך. כמה אנשים מאוד אהבו את המנה המקסיקנית הזו. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. 99 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו מכינים אותו שוב. בכל השיקולים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 82% . הציון הזה מעולה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: דג כחול בגריל סופר קיץ , ירקות קיץ בגריל סופר פשוטים וירקות קיץ בגריל סופר פשוטים .

הוראות

1
בקערה גדולה מערבבים יחד תירס, שעועית, בצל, פלפל אדום וסוכר. מערבבים פנימה חומץ יין אורז, ומתבלים במלח.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות רוטב שזיפים1 1/2 כוסות רוטב שזיפים
8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון

יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ

יין מבעבע ורוזה מבעבע הם בחירה מצוינת עבור אנטיפסטי. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. ה-Bubbly Pink Moscato היחפה עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
מוסקטו ורוד בועת יחפה
מוסקטו ורוד בועת יחפה
Moscato Bubbly Pink היחפה מתוק ועסיסי עם ניחוחות וטעמים נפיצים. מומלץ להגיש מצונן (36-40 מעלות פרנהייט), לבעבוע הזה יש ניחוחות וטעמים של יסמין ותפוז מנדרינה בתוספת פטל אדום, תות ורימון. תיהנו מהגימור הקרמי והעסיסי!