סלסה עגבניות משומר
סלסה עגבניות משומר יכול להיות רק מתאבן אתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 621 קלוריות, 56 גרם חלבון ו 20 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 5 מנות סועדים.. אם יש לך כמון טחון, עגבניות, כוסברה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 3241 אדם התרשמו מתכון זה. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 5 דקות. נסו סלסה משומר ורדה, סלסה משומר-אצווה 2, ו שימורי הקיץ בסלסה ! (מתכונים דומים).
הוראות
מקום מדף ספינת קיטור בתחתית סיר גדול (16-qt) מלאי או סיר שימורים.
מניחים צנצנות מייסון חדשות או נקיות על המדף. ממלאים את הצנצנות במים וממלאים את הסיר במספיק מים כדי להגיע לחלק העליון של הצנצנות.
מחממים מים לרתיחה. מבשלים במשך 10 דקות. (לשמור על הצנצנות חמות בעת הכנת סלסה.) יש חצי קומקום מלא מים מוכנים לרתיחה, להשתמש כדי לעקר את עפעפי הצנצנת כמה דקות לפני שימורים.2 צולים את פלפלים ירוקים אנהיים צ ' ילה עד מושחר בכל רחבי. הדרך הטובה ביותר לעשות זאת היא ישירות מעל להבת גז על הכיריים (לראות איך לצלות צ ' ילי מעל להבת גז.) אם אין לך כיריים גז אתה יכול לצלות את הצ ' ילי, או שלפוחית אותם על גריל. שים לב כי זה לא חיוני כי פלפלים צ ' ילה להיות מבושל דרך, רק כי העור החיצוני קשה הוא שלפוחיות מושחר. זה מה שיעזור עם הטעם. כמו כן, זה יהיה קל לקלף את chiles. פשוט לשים את הצ ' ילי ליד מקור חום עד שלפוחיות והשחיר, ולהפוך אותם כך שהם מקבלים מושחרים על כל הצדדים. לאחר מכן מניחים את הצ 'ילי בשקית נייר חומה (או בקערה מכוסה), לסגור את התיק ולתת לצ' יילס קיטור בחום שלהם במשך כמה דקות. ואז בעדינות לשפשף את העור החיצוני ולהשליך.
חותכים את הגבעולים ולהסיר את הזרעים וכל ורידים בולטים. קוצצים את chiles ולהניח בצד, אתה צריך להיות 1 כוס צ ' ילי קצוץ. אין להשתמש ביותר מ 1 1/2 כוסות צ ' ילי קצוץ.3 להכין את העגבניות. אתה רוצה את העגבניות מקולפות, ויש כמה דרכים לעשות את זה. הכי קל למחוק אותם; לצלות או לצלות יגרום יותר טעם. כדי למחוק אותם, להבקיע את הקצוות של העגבניות ולמקם אותם במים רותחים לרגע. אם אתה הולך גריל או לטגן את העגבניות, אני ממליץ coring הראשון. הצלייה היא הטובה ביותר עם עגבניות שזיף שלם; גריל אותם על חום ישיר גבוה עד מושחר בחלקים ואת הקליפות סדוקים. צלייה עובדת עם כל עגבנייה בגודל. פשוט חותכים אותם לחצי ומניחים את הצד החתוך על תבנית אפייה או מחבת צלייה. לצלות עד הקליפות מושחרים בחלקים.
הסר את העגבניות (ממים, גריל או broiler) ולתת מגניב למגע.
חותכים את כל ליבות אם לא עשית זאת כבר. קוצצים את העגבניות בזהירות כדי לשמור על כל מיצים שעשויים לצאת מהם. החל עם 5 קילו של עגבניות אתה צריך בסופו של דבר עם כ 8 כוסות של עגבניות קצוץ ומיצים. (עליך להשתמש לפחות 7 כוסות עגבניות.)
מניחים אותם בקערה ומניחים בצד.4 לשים את כל החומרים לתוך סיר נירוסטה גדול (8-qt). (אין להשתמש באלומיניום או החומציות של הרוטב יגרום לאלומיניום לחדור לרוטב.) מביאים לרתיחה, להפחית לרתיחה. קוק חשף במשך כ -10 דקות.5 בעוד הסלסה מבשלת, מניחים את עפעפי הצנצנת בקערה ומכסים במים רותחים כדי לעקר.6 אם אתה רוצה סלסה שלך להיות חלקה יותר מאשר עבה, להשתמש בבלנדר טבילה כדי דופק אותו כמה פעמים, או לעבוד בקבוצות מצקת כמחצית ממנו לתוך בלנדר פירה.7 להתאים תבלינים. אם חומצי מדי לטעום, אתה יכול לאזן אותו עם קצת יותר סוכר. אם מתוק מדי, להוסיף קצת יותר חומץ.8 סלסה מצקת לתוך צנצנות שימורים, משאיר שטח ראש 1/2 אינץ'. נגב את החישוקים במגבת נייר נקייה, לחה, כך שאין מזון שיורית על החישוקים.
מניחים מכסים לשימורים על הצנצנות. בורג על טבעות המכסה. לא להדק יתר על המידה או שאתה לא יכול לקבל חותם טוב. האוויר צריך לברוח מן הצנצנות במהלך השלב הבא, אמבט המים.9
מניחים את הצנצנות הממולאות והמולאות בחזרה על המדף במניה הגדולה-סיר של מים חמים השתמשת כדי לעקר את הצנצנות בשלב אחד. ייתכן שיהיה עליך להסיר חלק מהמים מהסיר כדי למנוע ממנו overfilling. מכסים את הצנצנות עם לפחות 1 אינץ ' של מים. מביאים לרתיחה מתגלגלת ומעבדים במשך 15 דקות (20 דקות לגבהים 1000 עד 6000 רגל, 25 דקות מעל 6000 רגל). ואז לכבות את החום ולתת לצנצנות לשבת במים חמים במשך 5 דקות.
הסר צנצנות מאמבט המים ולתת לשבת על הדלפק במשך כמה שעות עד מגניב לחלוטין. המכסים צריכים " פופ " כמו סלסה קירור יוצר ואקום מתחת למכסה ואת הצנצנות אטומות. אם המכסה לא נאטם, החלף את המכסה ועבד מחדש באמבט מים במשך 15 דקות נוספות, או לאחסן במקרר ולהשתמש בתוך הימים הקרובים.זכור לתייג את הפחיות עם תאריך מעובד. (אני משתמש בטוש על המכסה. סלסה משומרת צריכה להיאכל בתוך שנה.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
מקסיקני עובד ממש טוב עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. כרם פינו נואר של אלכסנה ריבאנה עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 42 דולר לבקבוק.
![כרם פינו נואר אלכסנה רבאנה]()
כרם פינו נואר אלכסנה רבאנה
# 17 Vine Spectator Top 100 של 2013את 2010 כרם רבאנה פינו נואר הוא מצג מצוין הן של הבציר והן של אתר הכרם רבאנה.2010 הייתה עונת גידול מאתגרת, אך עם ייצור יין קפדני ומיומן קפדני, התערובת שלנו של שמונה שיבוטי differentPinot noir יצרה אינטנסיבי, מורכב ו balancedwine. ניחוחות בהירים, קדימה של דובדבן שחור, צמחים מיובשיםתווים פלורליים מורמים על ידי דבשה ופריחה אניס. טעמי שרי מסיבלבלאק דקדנטיים ומשתלבים היטב עם תבלינים, קולה וגווני קקאו. המרקם שופע ועשיר, גימור עםטאנינים רכים סביב המספקים מבנה מושלם עבור cellaring.