קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות12
ציון בריאות7
מגזין

סלסה עם אבוקדו וטומטילו

סלסה עם אבוקדו וטומטילו
אתה אף פעם לא יכול להיות יותר מדי מתכוני hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל אבוקדו-ו-קלוי-Tomatillo Salsan. מנה אחת מכילה 79 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. גשו לסופר וקנו בצל, טומטילואים, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו סלסה עגבניות קלויה ואבוקדו, קלוי Tomatillo Jalapeno סלסה עם אבוקדו, ו 10 למעלה tomatillo s ו קלוי Tomatillo וסלסה זית ירוק (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 42
2
על תבנית אפייה מעוטרת, לזרוק את tomatillos, שום, jalapeo כרישה עם שמן להפיץ בשכבה אחת. צולים את הירקות עד חרוך קל וריכך, כ -12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3
להעביר לבלנדר ולתת מגניב.
4
מוסיפים את האבוקדו, כוסברה, סוכר, כמון ו -1/2 כוס מים ומחית עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
5
מוסיפים את הבצל, אורגנו ומיץ לימון ודופק פעם או פעמיים עד incorporated.
מרכיבים שתצטרך
6
מעבירים את הסלסה לקערה ומתבלים במלח.
מרכיבים שתצטרך
7
מגישים צונן או בטמפרטורת החדר.

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

מקסיקני עובד ממש טוב עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Buena Vista Chateau Buena Vista Pinot Noir. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 39 דולר.
בואנה ויסטה שאטו בואנה ויסטה פינו נואר
בואנה ויסטה שאטו בואנה ויסטה פינו נואר
ניחוחות של תה שחור ו הל הם שכבתיים על ידי הערות של אוכמניות ו blackberry. טעמים טריים של חמוציות, שזיף וקליפת תפוז מספקים צלילים מלוחים תוססים עם מגע של מינרלים והל. זהו יין פינו נואר עשיר ובעל גוף מלא עם חומציות מאוזנת וגימור בעל מרקם דק.