אתה אף פעם לא יכול להיות יותר מדי מתכוני hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל אבוקדו-ו-קלוי-Tomatillo Salsan. מנה אחת מכילה 79 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. גשו לסופר וקנו בצל, טומטילואים, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו סלסה עגבניות קלויה ואבוקדו, קלוי Tomatillo Jalapeno סלסה עם אבוקדו, ו 10 למעלה tomatillo s ו קלוי Tomatillo וסלסה זית ירוק (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים התנור ל 42
2
על תבנית אפייה מעוטרת, לזרוק את tomatillos, שום, jalapeo כרישה עם שמן להפיץ בשכבה אחת. צולים את הירקות עד חרוך קל וריכך, כ -12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3
להעביר לבלנדר ולתת מגניב.
4
מוסיפים את האבוקדו, כוסברה, סוכר, כמון ו -1/2 כוס מים ומחית עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
5
מוסיפים את הבצל, אורגנו ומיץ לימון ודופק פעם או פעמיים עד incorporated.
מקסיקני עובד ממש טוב עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Buena Vista Chateau Buena Vista Pinot Noir. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 39 דולר.