סלסה צ'יפוטלה Rowdie
גשו לסופר וקנו אבוקדו, ליקר מלון מידורי, מיץ ליים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: סלסה טאקרה-סמוקי צ'יפוטלה סלסה אבוקדו, רוטב חריף קלוי סלסה צ'יפוטלה, ו דלעת קלויה צ'יפוטלה, קסדיות פטריות וקייל עם בשר דלעת צ' יפוטלה וסלסה כרוב.
מרכיבים מנות :
1 אבוקדו, חתוך לקוביות 1 צ'ילי צ' יפוטלה משומר באדובו, קצוץ 59 1 לב מפאלדי טרי אם אפשר כוסברה טרייה, טחון 1 שן שום, טחון 1 גבינת פרמזן מגוררת מיץ ליים טרי 1 מנגו, חתוך לקוביות 1 גבינת פרמזן מגוררת ליקר מלון מידורי (אופציונלי) 1 בצל, חתוך לקוביות 1 אפרסק, חתוך לקוביות (אני בדרך כלל רק לעשות או אפרסק שלם אחד או מנגו שלם) 0 לדוגמה, ירקות (למשל, תרד) גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם 3 עגבניות, זרע וקצוץ יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ הם בחירה מצוינת למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. אתה יכול לנסות דרגונאט מרתפי Sta. ריטה הילס פינו נואר. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.8 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 45 דולר לבקבוק.
דרגונאט מרתפי Sta. ריטה הילס פינו נואר 2016 הייתה עוד אחת בשורת יינות נהדרים בסנטה ברברה. היה לנו עוד budbreak מוקדם, ו (בניגוד 2015) מזג אוויר מושלם במהלך סט, המאפשר יבול חזק, מאוזן. מאי, יוני ויולי היו חמים למדי והבשלה הייתה מהירה למדי; עם זאת, אוגוסט קריר לעונה האט את הגפנים במידה ניכרת. עבור היינן זה היה כמעט אידיאלי, כמו הענבים היו מסוגלים להשלים הבשלה לאט, ללא קוצים חום, ואת הענבים שמרו על חומציות מעולה. במהלך סדרה של בקרים מגניבים, בחרנו כל בלוק ליד בשלות מושלמת ואיזון. היינות נראים בעלי אופי פירות נהדר, חומציות טרייה ומבנה טאני ועומק מוצק.