קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות9
מגזין

סלסה צלויות אש בסגנון פליאו

סלסה צלויות אש בסגנון פליאו
לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכונים מקסיקניים, אז נסו סלסן צלוי אש בסגנון פליאו. המתכון הצמחוני ללא גלוטן, ללא מוצרי חלב, פליאוליתי ולקטו אובו מגיש 10 סנט . מנה אחת מכילה 13 קלוריות, 1 גרם חלבון ו-0 גרם שומן. 9 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו מכינים אותו שוב. המתכון הזה מבית Allrecipes דורש מיץ מליים, עגבניות רומה, שום ופלפל ג'לפנו. לא הרבה אנשים באמת אהבו את ההידור הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. עם ציון ספונקולרי של 56%, המנה הזו מוצקה. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם סלסה צלוית אש במסעדת מסעדה, סלסה צלויה באש.

הוראות

1
מלאו קערה קטנה במים והטבלו פלפל צ'יפוטלה במים עד לריכוך והתייבשות, 10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובופלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
מוציאים את פלפל הצ'יפוטלה ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובופלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
3
הגדר את מתלה התנור במרחק של כ-6 אינץ' ממקור החום וחממו מראש את הפטם של התנור. מרפדים תבנית בנייר אפייה בנייר אלומיניום.
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
4
מניחים עגבניות על תבנית האפייה המוכנה, וצולים עד שהקליפות נחרכות, 13 עד 15 דקות. הופכים ומצממים את הצד השני למשך 5 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
5
שלבו במעבד מזון עגבניות חרוכות, שום, כוסברה, בצל לבן, פלפל ג'לפנו, פלפל צ'יפוטלה ומיץ ליים; רסק עד לתערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובופלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
ליים, מיץ, בתוספת טריזים לקישוטליים, מיץ, בתוספת טריזים לקישוט
בצל לבןבצל לבן
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה

יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ

יין מבעבע ורוזה מבעבע הם בחירה מצוינת עבור אנטיפסטי. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. אתה יכול לנסות את מוסקטו הוורוד היחף. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-15 דולר לבקבוק.
מוסקטו ורוד בועת יחפה
מוסקטו ורוד בועת יחפה
Moscato Bubbly Pink היחפה מתוק ועסיסי עם ניחוחות וטעמים נפיצים. מומלץ להגיש מצונן (36-40 מעלות פרנהייט), לבעבוע הזה יש ניחוחות וטעמים של יסמין ותפוז מנדרינה בתוספת פטל אדום, תות ורימון. תיהנו מהגימור הקרמי והעסיסי!