סלסה צלויות אש בסגנון פליאו
לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכונים מקסיקניים, אז נסו סלסן צלוי אש בסגנון פליאו. המתכון הצמחוני ללא גלוטן, ללא מוצרי חלב, פליאוליתי ולקטו אובו מגיש 10 סנט . מנה אחת מכילה 13 קלוריות, 1 גרם חלבון ו-0 גרם שומן. 9 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו מכינים אותו שוב. המתכון הזה מבית Allrecipes דורש מיץ מליים, עגבניות רומה, שום ופלפל ג'לפנו. לא הרבה אנשים באמת אהבו את ההידור הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. עם ציון ספונקולרי של 56%, המנה הזו מוצקה. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם סלסה צלוית אש במסעדת מסעדה, סלסה צלויה באש.
הוראות
מלאו קערה קטנה במים והטבלו פלפל צ'יפוטלה במים עד לריכוך והתייבשות, 10 עד 15 דקות.
מוציאים את פלפל הצ'יפוטלה ומניחים בצד.
הגדר את מתלה התנור במרחק של כ-6 אינץ' ממקור החום וחממו מראש את הפטם של התנור. מרפדים תבנית בנייר אפייה בנייר אלומיניום.
מניחים עגבניות על תבנית האפייה המוכנה, וצולים עד שהקליפות נחרכות, 13 עד 15 דקות. הופכים ומצממים את הצד השני למשך 5 דקות נוספות.
שלבו במעבד מזון עגבניות חרוכות, שום, כוסברה, בצל לבן, פלפל ג'לפנו, פלפל צ'יפוטלה ומיץ ליים; רסק עד לתערובת אחידה.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
יין מבעבע ורוזה מבעבע הם בחירה מצוינת עבור אנטיפסטי. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. אתה יכול לנסות את מוסקטו הוורוד היחף. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-15 דולר לבקבוק.
![מוסקטו ורוד בועת יחפה]()
מוסקטו ורוד בועת יחפה
Moscato Bubbly Pink היחפה מתוק ועסיסי עם ניחוחות וטעמים נפיצים. מומלץ להגיש מצונן (36-40 מעלות פרנהייט), לבעבוע הזה יש ניחוחות וטעמים של יסמין ותפוז מנדרינה בתוספת פטל אדום, תות ורימון. תיהנו מהגימור הקרמי והעסיסי!