קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות9
מגזין

סלסה צלויות אש בסגנון פליאו

סלסה צלויות אש בסגנון פליאו
לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכונים מקסיקניים, אז נסו סלסן צלוי אש בסגנון פליאו. המתכון הצמחוני ללא גלוטן, ללא מוצרי חלב, פליאוליתי ולקטו אובו מגיש 10 סנט . מנה אחת מכילה 13 קלוריות, 1 גרם חלבון ו-0 גרם שומן. 9 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו מכינים אותו שוב. המתכון הזה מבית Allrecipes דורש מיץ מליים, עגבניות רומה, שום ופלפל ג'לפנו. לא הרבה אנשים באמת אהבו את ההידור הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. עם ציון ספונקולרי של 56%, המנה הזו מוצקה. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם סלסה צלוית אש במסעדת מסעדה, סלסה צלויה באש.

הוראות

1
מלאו קערה קטנה במים והטבלו פלפל צ'יפוטלה במים עד לריכוך והתייבשות, 10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובופלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מוציאים את פלפל הצ'יפוטלה ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובופלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
3
הגדר את מתלה התנור במרחק של כ-6 אינץ' ממקור החום וחממו מראש את הפטם של התנור. מרפדים תבנית בנייר אפייה בנייר אלומיניום.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
מניחים עגבניות על תבנית האפייה המוכנה, וצולים עד שהקליפות נחרכות, 13 עד 15 דקות. הופכים ומצממים את הצד השני למשך 5 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
5
שלבו במעבד מזון עגבניות חרוכות, שום, כוסברה, בצל לבן, פלפל ג'לפנו, פלפל צ'יפוטלה ומיץ ליים; רסק עד לתערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובופלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
ליים, מיץ, בתוספת טריזים לקישוטליים, מיץ, בתוספת טריזים לקישוט
בצל לבןבצל לבן
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
1 1/2 אונקיות 100% טקילה בלנקו1 1/2 אונקיות 100% טקילה בלנקו
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה

יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ

יין מבעבע ורוזה מבעבע הם בחירה מצוינת עבור אנטיפסטי. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. אתה יכול לנסות את מוסקטו הוורוד היחף. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-15 דולר לבקבוק.
מוסקטו ורוד בועת יחפה
מוסקטו ורוד בועת יחפה
Moscato Bubbly Pink היחפה מתוק ועסיסי עם ניחוחות וטעמים נפיצים. מומלץ להגיש מצונן (36-40 מעלות פרנהייט), לבעבוע הזה יש ניחוחות וטעמים של יסמין ותפוז מנדרינה בתוספת פטל אדום, תות ורימון. תיהנו מהגימור הקרמי והעסיסי!