קקטוס וסלסה תירס דורש כ 30 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתאים ל-3 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 171 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 4g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד טוב כמו מתאבן זול למדי. לך לחנות ותביא משוטי קקטוס, טקילה, כוסברה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. - שזה לא ניתן לאילתור. נסו סלסה קקטוס, סרטן וקקטוס טאקו עם סלסה Tomatillo, ו מאפינס תירס קקטוס (מתכונים דומים).
הוראות
1
Prep משוטים קקטוס:
מרכיבים שתצטרך
Nopales
2
מחממים תנור ל 218°. עבודה עם סכין חדה גדולה עם קצה ישר למדי, לגרד את כל קוצים הנותרים או nubs על משוטים קקטוס.
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדום
4
משוטים קקטוס צלוי עם בצל jalapeños בתנור:
מרכיבים שתצטרך
Nopales
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)
5
מניחים קקטוס, עגבניות ירוקות, בצל לבן וחלפיניו על תבנית האפייה בתנור שחומם מראש במשך 12 דקות. הקקטוס עדיין צריך להיות פריך מעט כאשר פירסינג עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
פלפלים תאילנדים
בצל לבן
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדום
בצל קצוץ (2 בצלים)
6
גרעיני תירס צלויים:
מרכיבים שתצטרך
גרעינים תירס
7
מחממים ברזל יצוק או מחבת ללא מקל עם 1 כפית שמן זית על חום בינוני על התנור. כאשר המחבת מחוממת, מוסיפים תירס קפוא ומתפרשים בשכבה זוגית. אל תערבבי את התירס. אפשר לו לצלות במחבת החמה במשך כ 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
קילו פטל שחור (בערך
ציוד שתשתמש בו
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
8
התירס צריך להיות שחום וצלוי. אתה יכול לבדוק על ידי מרפרף בעדינות כמה חתיכות עם הפינה של מרית.
מרכיבים שתצטרך
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
9
כאשר תירס הוא השחמה, מערבבים וצולים עוד 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
10
הסר מהחום.
11
מניחים תירס בקערה קטנה ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-o
12
דופק במעבד מזון:
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
13
מניחים את הירקות הקלויים בתנור במעבד מזון עם כוסברה, שום, מיץ ליים, טקילה, אורגנו ומלח. פירה עד כמעט חלקה, כ -30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו האס מעוך קלות
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
1 ק"ג טורטיות דה מאיז
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
טקילה
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
בצל קצוץ (2 בצלים)
14
(היזהר כאשר אתה מסיר את המכסה על מעבד המזון-החום שוחרר מן הפלפלים יהיה זום את האף ואת הגרון שלך, אז לא לעמוד ישירות מעל מעבד מזון פתוח.)
מרכיבים שתצטרך
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
15
מערבבים תירס קלוי:
מרכיבים שתצטרך
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
16
יוצקים את הסלסה לתוך צלחת הגשה. מערבבים את התירס הקלוי לסלסה המוגמרת. אפשר לנוח במקרר במשך 30 דקות עד 1 שעה.
פינו נואר, ריזלינג ורוזה מוגז הם הבחירה הראשונה שלי לסלסה. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. אתה יכול לנסות יינות טיודור באלו יין פינו נואר. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 68 דולר לבקבוק.