סלסה שומשום חצילים
המתכון סלסה שומשום חצילים יכול לספק את התשוקה המקסיקנית שלך בערך 45 דקות. אתה מקבל מתאבן שמגיש 4. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון טבעוני זה יש 317 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן למנה. אם יש לכם פרמזן פיתות טוגנים, בתוספת 1 כף בצל ירוק, חצילים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון 66% המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: חצילים שומשום פיקנטי, עוף בשומשום וחציל, ו חצילים שומשום (חציל).
הוראות
מחממים תנור ל 425°f. חצילים פירס בכל רחבי עם מזלג.
מניחים על תבנית אפייה. צולים בתנור עד חצילים רכים מאוד מנופחים, הופכים פעם אחת, בערך 1 שעה. מגניב במקצת.
חותכים חצילים במחצית; לגרד בשר לתוך מסננת להגדיר מעל קערה גדולה (לא מאפשרים תחתית מסננת לגעת קערה).
בואו לנקז חצילים 30 דקות.
מעבירים חציל למעבד. באמצעות הפעלה / כיבוי, תהליך עד כמעט חלקה.
חום שמן צמחי במחבת גדולה כבדה על חום בינוני גבוה.
מוסיפים 3/4 בצל ירוק כוס, ג ' ינג 'ר, שום וצ' ילי שום רוטב; מטגן רק עד בצל לרכך, כ 45 שניות. מערבבים בסוכר חום, רוטב סויה, חומץ ומיץ לימון. מביאים לרתיחה, ערבוב כל הזמן.
מערבבים מחית חצילים ומבשלים עד מחומם דרך, כ 2 דקות.
הסר מהחום. מערבבים עגבניות, 3/4 כוס כוס כוס כוס כוס כוסברה ושמן שומשום. מגניב לטמפרטורת החדר. מתבלים במלח ופלפל.
העברה לקערה בינונית. (ניתן להכין 1 יום קדימה. מכסים ומקררים. הביאו לטמפרטורת החדר לפני ההגשה.)
סלסה חצילים מקשטים עם 1 כף כל בצל ירוק וכוסברה.
מגישים עם צ ' יפס פיתה פרמזן.