סלסה תירס בגריל
סלסה תירס בגריל יכול להיות רק מקסיקני מתכון שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני יש 59 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 4g של שומן למנה. אתה מקבל מתאבן שמגיש 30. אם יש לך חומץ סיידר, בצל, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה מושלם עבור יום העצמאות. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו קליפה-תירס עטוף הליבוט בגריל עם סלסה תירס חרוך, תירס בגריל וסלסה שעועית עם צ'יפס תירס אפוי, ו הליבוט בגריל מתובל בצ'ילי עם רוטב תירס צלוי (מתכונים דומים).
הוראות
ממלאים קומקום מרק שני שלישים מלאים במים; מביאים לרתיחה.
מוסיפים תירס. הפחת חום; כיסוי ומבשל במשך 5 דקות או עד פריך-מכרז.
להרטיב מגבת נייר עם שמן בישול; באמצעות מלקחיים ארוכים מטופלים, לייפות קלות את מתלה הגריל. גריל התירס, סקווש, פלפל אדום ובצל, מכוסה, מעל חום בינוני במשך 8-10 דקות או עד השחמה קלה, מפנה מדי פעם.
חותכים תירס מן הקורים; לחתוך את הסקווש, פלפל אדום ובצל לחתיכות בגודל ביס.
מניחים ירקות בקערה גדולה; מוסיפים עגבניות.
בקערה קטנה, לטאטא את המרכיבים ויניגרט.
יוצקים על ירקות; לזרוק מעיל. מכסים ומקררים עד שמצוננים.