קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות12
ציון בריאות1
מגזין

סלסה תירס ואבוקדו

סלסה תירס ואבוקדו
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל תירס ו Salsan אבוקדו. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני יש 118 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 7g של שומן למנה. מתאים ל-12 מנות. לכו לחנות ותביאו שמן צמחי, צ' יפס צמחוני קלוי מהחווה, רוטב פלפל קאיין המקורי של פרנק ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 10 דקות. מתכונים דומים: סלסה תירס ואבוקדו, סלסה תירס אבוקדו, ו סלסה אבוקדו-תירס.

הוראות

1
בקערה בינונית, מערבבים תירס, עגבניות, בצל ירוק וכוסברה. בקערה קטנה, מערבבים מיץ ליים, שמן, מלח שום ורוטב פלפל עם להקציף עד מעורבב; לשפוך על תערובת תירס. מערבבים למעיל. מערבבים בעדינות באבוקדו.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
3 כפות שמן צמחי3 כפות שמן צמחי
1 פלפל ארבול מיובש1 פלפל ארבול מיובש
שום גויה®שום גויה®
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מכסים ומקררים לפחות 1 שעה כדי לערבב טעמים.
3
מגישים עם צ ' יפס.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ הם בחירה מצוינת למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. הפרסומת הטבטונית של Gamay Pinot Noir משנת 1787 עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים נראית כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 30 דולר לבקבוק.
תערובת פינו נואר טבטונית Gamay Pinot 1787 לספירה
תערובת פינו נואר טבטונית Gamay Pinot 1787 לספירה
זה "1787" פינו נואר/תערובת Gamay הוא חלק הדלפק לתערובת " 459 " שלנו. ההבדל היחיד בין שני היינות (שניהם עשויים מאותו פרי מדויק) הוא כלי המשמש לייצור אותם. ה" 1787 " הותסס והתבגר בחביות עץ אלון נייטרליות. ההבדל בטעם וריח הוא מדהים ואתה רק צריך לטעום אותם זה לצד זה כדי לראות בעצמך. בשנת 1787, צו הורה להסיר את כל זני הענבים האדומים בעמק מוסל ולהחליף אותם בגפנים ריזלינג. עם הזמן, חוק זה התפוגג זנים אדומים לאט יש נטוע שוב באזור.