תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל תירס ו Salsan אבוקדו. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני יש 118 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 7g של שומן למנה. מתאים ל-12 מנות. לכו לחנות ותביאו שמן צמחי, צ' יפס צמחוני קלוי מהחווה, רוטב פלפל קאיין המקורי של פרנק ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 10 דקות. מתכונים דומים: סלסה תירס ואבוקדו, סלסה תירס אבוקדו, ו סלסה אבוקדו-תירס.
הוראות
1
בקערה בינונית, מערבבים תירס, עגבניות, בצל ירוק וכוסברה. בקערה קטנה, מערבבים מיץ ליים, שמן, מלח שום ורוטב פלפל עם להקציף עד מעורבב; לשפוך על תערובת תירס. מערבבים למעיל. מערבבים בעדינות באבוקדו.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
ג'ינג'ר שלם, מרוסק
אבוקדו האס מעוך קלות
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
1 פלפל ארבול מיובש
שום גויה®
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
דַק-
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ הם בחירה מצוינת למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. הפרסומת הטבטונית של Gamay Pinot Noir משנת 1787 עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים נראית כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 30 דולר לבקבוק.