סלסה תפוזים-טומטיו
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 20 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. נסו סלסה כתומה-tomatillo, 10 למעלה tomatillo s ו קלוי Tomatillo וסלסה זית ירוק, ו סלסה ורדה קלה (סלסה Tomatillo) לשימורים (מתכונים דומים).
הוראות
התאם מתלה על 4 אינץ ' מתחת אלמנט broiler ו broiler חום גבוה.
מניחים חצי tomatillos, בצד חתוך למטה, על גיליון אפייה מעוטר בנייר אלומיניום.
מקום ב broiler ומבשלים עד tomatillos הם חרוך ו מתרכך לחלוטין, על 5 דקות.
העברה לקערת עבודה של מעבד מזון מצויד בלהב פלדה.
מוסיפים טומטילו טריים ודופק עד קצוצים דק, 10 עד 12 פולסים קצרים.
מוסיפים בצל, צ ' יפוטלים, תפוזים, כוסברה, ומיץ ליים לטומטילו; מערבבים לשלב. רזה עם מים כדי עקביות הרצוי. מתבלים במלח וסוכר לפי הטעם.
העברה למכולה אטומה ומקום במקרר לפחות שעה אחת לפני השימוש. לאחסן במקרר עד שבוע.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
מקסיקני בתפריט? נסה זיווג עם פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. הפסגה חץ וקשת Willamette עמק פינו נואר עם דירוג 4.9 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 40 דולר לבקבוק.
![פסגת חץ וקשת ווילאמט עמק פינו נואר]()
פסגת חץ וקשת ווילאמט עמק פינו נואר
ארומטי בעוז, יין זה משלב באומץ זוג ייחודי עמק וילאמט subappellations תחת פקק אחד. נוכחותו מורגשת מיד בצורה של ניחוח מונע בושם וחודר של שומר, תות, אניס מיובש. על החיך, פינו נואר הוא מוצק ומלא חיים,עם שפע של הערות אוכמניות בר.פיוזינג האלגנטיות של גבעות דנדי, השריר הגולמי של גבעות אולה-אמיטי, ואת הטבע כהה הפרי של כרם שיאה, יין זה מאפיין את הרוח של העמק. עם טאנינים מוצקים מעט בהירות בסיסית,הוא מלא, מאוזן, וראוי לומר פינו נואר. בציר 2018 המדהים חוגג איזון, מרקם, וצבע אינטנסיבי, ואת היין הזה מבטא בצורה מסודרת את כל האמור לעיל.