סלסלות מקצפת קקאו עם נקטרינות, פירות יער ושמנת
סלסלות מרנג קקאו עם נקטרינות, פירות יער, ושמנת נטול גלוטן, וצמחוני מנה צדדית. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 412 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 17 גרם שומן. אם יש לכם פטל סל, שמנת של טרטר, קרם דה קאסיס, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו סלסלות מרנג שקדים עם קרם לימון וגרגרים, פירות יער וקיני מרנג שמנת, ו כוסות מרנג עם קרם ליים וגרגרים טריים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 93°. קו 3 גיליונות אפייה גדולים עם נייר קלף. באמצעות 3 1/4 - 3 1/2 אינץ ' קוטר ביסקוויט קאטר או קערה כמדריך, עקבות בכבדות 9 מעגלים על כל אחד 2 גיליונות אפייה מצופה קלף. על גיליון אפייה מצופה קלף שלישי ושימוש באותו מדריך, עקבות 10 semicircles. הפוך נייר קלף כך שהצד המסומן הוא למטה (עיגולים וחצי עיגולים יופיעו דרך).
לטאטא 1 1/2 כוסות סוכר אבקת קקאו בקערה בינונית כדי להתמזג. באמצעות מיקסר חשמלי, להכות חלבונים ביצה, 1 1/2 כפיות וניל קרם של טרטר בקערה גדולה עד פסגות רכות טופס, על 1 1/2 דקות. בהדרגה להוסיף תערובת סוכר-קקאו ולהכות עד נוקשה מאוד מבריק, על 4 דקות.
חותכים את 1/3 ל 1/2 אינץ ' מ 1 פינה של 1 גלון שקית פלסטיק resealable. סקופ מרנג מספיק לתוך שקית למלא 3/4 מלא. תיק טוויסט סגור מעל מקצפת ולהחזיק בחוזקה סגור תוך צנרת. מקטרת נקודה קטנה של מרנג תחת קלף בכל פינה של גיליונות אפייה. הקש קלף על נקודות לעוגן. כדי ליצור תחתית סל: החל במרכז כל מעגל מסומן על גיליון אפייה 1, מרנג צינור בספירלה רציפה כדי למלא מעגלים לחלוטין. צינור 12 כדורי שיש בגודל על גבי קצה של כל מעגל. כדי ליצור צדדים סל: על גיליון אפייה שני, מקצפת צינור על גבי קצה מעגלים לייחס ליצירת טבעות. צינור 12 כדורי מרנג בגודל שיש על גבי כל טבעת, מרווח על 1/3 עד 1/2 אינץ ' זה מזה. כדי ליצור ידיות סל: על גיליון שלישי,מרנג צינור על גבי מתווה של חצאי.
אופים מרנג עד מוצק ויבש לגעת, על 2 שעות. כבה את התנור; תן למרינג לעמוד בתנור סגור למשך הלילה להתייבש לחלוטין. (ניתן לעשות 3 ימים קדימה. לאחסן אטום בשכבה אחת בטמפרטורת החדר.)
לזרוק פרוסות נקטרינה עם קרם דה קאסיס בקערה בינונית. מקציפים שמנת, הנותרים 6 כפות סוכר 1 1/2 כפיות וניל בקערה גדולה עד פסגות טופס.
מניחים 1 מרנג התחתון על כל אחד 8 צלחות.
מניחים 1 מקצפת בצד על גבי כל תחתית. כפית של קצפת למרכז של כל סל. למעלה עם כפית של פרוסות נקטרינה, ואז כמה פטל אוכמניות. חזור עם שכבה נוספת של שמנת, נקטרינות, וגרגרים. לטבול מסתיים של 1 מרנג ידית לתוך קצפת לצרף סל 1; לחזור עם ידיות שנותרו. מנפים אבקת סוכר על סלים.
מקשטים עם ענפי נענע ומגישים.