סלסלת פיקניק עוף מטוגן
עוף מטוגן בסלסת פיקניק דורש בערך 6 שעות ו-45 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון זה מכיל 4 מנות עם 1210 קלוריות , 50 גרם חלבון ו -75 גרם שומן כל אחת. , מתכון זה מכסה 36% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד שמח שהם ניסו את המתכון הזה. אם יש לכם קמח, קיצור ירקות, ביצים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה עובד היטב כמנה עיקרית. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה הדרומית הזו. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 0% , שניתן לשפר אותו. מתכונים דומים: Eggy In The Basket , עוף מטוגן עם עשבי תיבול קריספי , ו- Buttermilk Skillet Fried Chicken .
הוראות
בעזרת פקעת או סכין כבדה, מפצלים את חזה העוף, ואז חותכים כל חזה 1/2 ב- 1/2 שוב.
מניחים את נתחי העוף במיכל רדוד עם העור כלפי מטה ויוצקים עליהם את החמאה. מכסים בניילון נצמד ומשרים במקרר לפחות 6 שעות או לילה, אם אפשר.
מחממים את התנור ל-375 מעלות F.
מוציאים את העוף מהחלב ומתבלים את שני הצדדים במלח ופלפל.
מניחים את הביצים הטרופות והקמח בקערות רדודות נפרדות. חורצים את חלקי העוף תחילה בקמח, אחר כך בביצה, ואז שוב בקמח.
במחבת 12 אינץ' עם דפנות עמוקות, ממיסים קיצור מספיק כך שיהיה בעומק 2 אינץ' ומחממים את המחבת עד שהשמן מתחיל לעשן.
מטגנים את העוף 2 דקות מכל צד, עד שהעור מזהיב.
מעבירים לתבנית ואופים את העוף במשך 15 דקות, או עד שהוא מוכן.
מגישים חם מיד, או מאחסנים במקרר לפיקניק שלמחרת.