קושיבינוני
מוכן ב20 דק.
מנות4
ציון בריאות37
מגזין

סלסת אבוקדו שעועית שחורה עם תירס

סלסת אבוקדו שעועית שחורה עם תירס
סלסה אבוקדו שעועית שחורה עם תירס נטול גלוטן, וטבעוני הר ד ' אובר. המתכון הזה מכסה 20% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 4. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 10 גרם חלבון, 23 גרם שומן, ובסך הכל של 369 קלוריות. 10 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 20 דקות. גשו לסופר וקנו פלפל קאיין, אבל אבוקדו, שום, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 89%. ציון זה יוצא מן הכלל. נסו עוגות שעועית שחורה עם אבוקדו-סלסה תירס, שעועית שחורה דרום-מערבית, תירס וסלסת אבוקדו, ו שעועית שחורה וצ'ילי תירס עם סלסת אבוקדו (מתכונים דומים).

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את הגריל על אש בינונית-גבוהה.
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
3
משפשפים את התירס השקוע בשמן זית ומניחים על הגריל ומבשלים עד שהוא חרוך יפה מכל הצדדים, כ -5 דקות לכל צד. מניחים להתקרר מעט לפני שמוציאים את הגרעינים ומעבירים לקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
ויניגרט ורז'וסויניגרט ורז'וס
4
מוסיפים את עגבניות השרי, האבוקדו, השעועית השחורה והבצל לגרעיני התירס הצלויים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, פרוסים לרצועות דקות1 כוס בצלצלי שאלוט, פרוסים לרצועות דקות
גרעינים תירסגרעינים תירס
2 כוסות עוף (כ-6 קציצות קפואות)2 כוסות עוף (כ-6 קציצות קפואות)
1 פלפל ארבול מיובש1 פלפל ארבול מיובש
2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
5
מערבבים יחד את 2 כפות שמן זית, אגבה, כמון, שום, מיץ ליים, סרנו, קאיין, מלח ופלפל שחור לפי הטעם בקערה נפרדת.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוציםסטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוצים
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
פירורי בשר צמחוני קפואיםפירורי בשר צמחוני קפואים
אחוז טקילה בלנקואחוז טקילה בלנקו
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
ציוד שתשתמש בו
ויניגרט ורז'וסויניגרט ורז'וס
6
הקציפו יחד, כמו שהייתם מכינים ויניגרט, ושפכו על תערובת התירס.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות ויניגרט ורמיוס3 כפות ויניגרט ורמיוס
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני
7
מערבבים יחד בעדינות כך שהכל מצופה היטב, ואז מקפלים פנימה את הכוסברה והבצל הירוק.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מכף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

פינו נואר, ריזלינג, ורוזני נוצץ הם בחירה מצוינת עבור מקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים דלי טאנין כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוז נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. אתה יכול לנסות מרתפי דרקון. ריטה הילס פינו נואר. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-45 דולר לבקבוק.
מרתפי הדרקון. ריטה הילס פינו נואר
מרתפי הדרקון. ריטה הילס פינו נואר
2016 היה עוד מחרוזת של בצירים נהדר בסנטה ברברה. היה לנו עוד ניצן מוקדם, ו (בניגוד 2015) מזג אוויר מושלם במהלך הסט, המאפשר יבול חזק ומאוזן. מאי, יוני ויולי היו חמים למדי וההבשלה הייתה מהירה למדי; עם זאת, אוגוסט קריר באופן בלתי סביר האט את הגפנים במידה ניכרת. עבור היינן זה היה כמעט אידיאלי, כמו ענבים היו מסוגלים להשלים הבשלה לאט, ללא קוצים חום, והענבים שמרו על חומציות מעולה. במהלך סדרה של בוקר קריר, בחרנו כל בלוק ליד בשלות מושלמת ואיזון. נראה כי היינות הם בעלי אופי פרי נהדר, חומציות טרייה ומבנה טאני ועומק מוצק.