סלסת הפירות של אנני וצ'יפס קינמון
המתכון סלסאן פירות של אנני וצ'יפס קינמון מוכן תוך כ 45 דקות, והוא בהחלט סופר צמחוני אפשרות לאוהבי אוכל מקסיקני. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתאבן זה יש 297 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 10 מנות. אנשים רבים הכינו את המתכון הזה, ו-3273 היו אומרים שזה פגע במקום. . גשו לסופר וקנו סוכר חום, סוכר, קיווי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: סלסאן הפירות של אנני וצ'יפס קינמון, סלסה פירות עם שבבי קינמון, ו סלסה פירות וצ'יפס קינמון.
הוראות
בקערה גדולה, לערבב היטב קיווי, תפוחים טעים זהוב, פטל, תותים, סוכר לבן, סוכר חום ושמורות פירות. מכסים ומקררים במקרר לפחות 15 דקות.
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מעיל צד אחד של כל טורטייה קמח עם תרסיס בישול בטעם חמאה.
חותכים לפרוסות ומסדרים בשכבה אחת על תבנית אפייה גדולה.
מפזרים טריזים עם כמות רצויה של סוכר קינמון. לרסס שוב עם ספריי בישול.
אופים בתנור שחומם מראש 8 עד 10 דקות. חזור עם כל טריזי טורטייה שנותרו. אפשר להתקרר כ 15 דקות.
מגישים עם תערובת פירות צונן.