סלסת השעועית השחורה הטריה של ג'ף
שעועית שחורה טרייה של ג'ף Salsan נטול גלוטן, וטבעוני ומספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה עד 10 גרם חלבון 2 גרם של שומן, וסך הכל 201 קלוריות. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. גשו לסופר וקנו מיץ ליים, עגבניות, בצל וידאלי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. זה עובד טוב כמו מתאבן במחיר סביר. מתכונים דומים: עגבניות טריות וסלסה שעועית שחורה, קציצות שעועית שחורה עם סלסה טרייה, ו תירס טרי וסלסה שעועית שחורה.
הוראות
בקערה גדולה, מערבבים יחד את הבצל חתוך לקוביות, מיץ של 2 לימונים, ומלח כשר.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר במשך 10 עד 20 דקות (זה יהיה לרכך את הנשיכה של הבצל).
בסיר גדול עם להוסיף ספינת קיטור להוסיף על 2 אינץ ' של מים.
מוסיף את התירס ואת הקיטור עד רק מבושל דרך, על 5 עד 8 דקות. ואז לזעזע את התירס במים קרים עד קריר למגע. עם סכין קילוף, בזהירות לגלח את niblets על קרש חיתוך. דרך טובה לעשות זאת היא לחתוך בערך 1/2 אינץ ' מסוף קלח התירס. החזק את הצ ' יף זקוף עם הקצה השטוח על הלוח והתגלח עם קצה הסכין הצביע כלפי מטה בשעה 4. אל תחתוך את הצ ' יף. פינצטה ולבחור דרך הגרעינים עם אצבעות, מושך החוצה גדילים הפכפכים של משי תירס. בעוד שום דבר לא מנצח תירס טרי עבור מתכון זה (וזה הרבה יותר קל ממה שזה נשמע) שנייה קרובה היא תירס קפוא באיכות טובה. לעולם אל תשתמש בתירס משומר!
יוצקים את העגבניות למסננת על הכיור, ועם הידיים לסחוט את הנוזל מבלי למעוך אותם יתר על המידה. באופן רופף לקצוץ את העגבניות לחתיכות 1/2 אינץ'.
לזרוק את התירס, עגבניות, שעועית שחורה, פלפל ירוק, כוסברה, כמון, ו habanero לתוך הקערה עם בצל במרינדה. לטעום ולהוסיף עוד מיץ ליים, מלח, כמון, פלפל חריף או אפילו יותר כוסברה, במידת הצורך.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
מקסיקני ניתן לזווג עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. כרם פינו נואר של אלכסנה ריבאנה עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 42 דולר לבקבוק.
![כרם פינו נואר אלכסנה רבאנה]()
כרם פינו נואר אלכסנה רבאנה
# 17 Vine Spectator Top 100 של 2013את 2010 כרם רבאנה פינו נואר הוא מצג מצוין הן של הבציר והן של אתר הכרם רבאנה.2010 הייתה עונת גידול מאתגרת, אך עם ייצור יין קפדני ומיומן קפדני, התערובת שלנו של שמונה שיבוטי differentPinot noir יצרה אינטנסיבי, מורכב ו balancedwine. ניחוחות בהירים, קדימה של דובדבן שחור, צמחים מיובשיםתווים פלורליים מורמים על ידי דבשה ופריחה אניס. טעמי שרי מסיבלבלאק דקדנטיים ומשתלבים היטב עם תבלינים, קולה וגווני קקאו. המרקם שופע ועשיר, גימור עםטאנינים רכים סביב המספקים מבנה מושלם עבור cellaring.