קושירגיל
מוכן ב22 דק.
מנות4
ציון בריאות19
מגזין

סלסת עגבניות מעורבת קרוסטיני

סלסת עגבניות מעורבת קרוסטיני
צריך הר ד ' אובר צמחוני? סלסת עגבניות מעורבת קרוסטיני יכולה להיות מתכון מצוין לנסות. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 12 גרם חלבון, 31 גרם שומן, ובסך הכל של 865 קלוריות. מתאים ל-4 ומחירו 4 מנות.18 דולר למנה. אם יש לכם פרסקו קווסו, חומץ בלסמי, עגבניות שרי ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 22 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 58%. הציון הזה די טוב. מתכונים דומים: סלסת עגבניות מעורבת, קרוסטיני מעורב: קרוסטיני מיסטי, ו קרוסטיני זית מעורב.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מחממים תנור, תנור או גריל לחום בינוני-גבוה.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
3
צולים את הלחם עד להזהבה קלה משני הצדדים-הלחם צריך להיות פריך אך עדיין רך מבפנים, לא שביר.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
4
מוציאים ומזלפים שמן זית כתית מעולה ומתבלים במלח.
מרכיבים שתצטרך
יוקוןיוקון
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
5
מערבבים את העגבניות, שמן הזית, החומץ, הדבש והאורגנו בקערה בינונית ומתבלים במלח ופלפל. זורקים בעדינות את פרסקו הקוסו.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
Queso FrescoQueso Fresco
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
תנו לתענוג לשבת בטמפרטורת החדר לפחות 15 דקות לפני ההגשה. מעל את הלחם עם התענוג ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)