סלסת עגבניות מעורבת קרוסטיני
צריך הר ד ' אובר צמחוני? סלסת עגבניות מעורבת קרוסטיני יכולה להיות מתכון מצוין לנסות. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 12 גרם חלבון, 31 גרם שומן, ובסך הכל של 865 קלוריות. מתאים ל-4 ומחירו 4 מנות.18 דולר למנה. אם יש לכם פרסקו קווסו, חומץ בלסמי, עגבניות שרי ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 22 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 58%. הציון הזה די טוב. מתכונים דומים: סלסת עגבניות מעורבת, קרוסטיני מעורב: קרוסטיני מיסטי, ו קרוסטיני זית מעורב.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מחממים תנור, תנור או גריל לחום בינוני-גבוה.
צולים את הלחם עד להזהבה קלה משני הצדדים-הלחם צריך להיות פריך אך עדיין רך מבפנים, לא שביר.
מוציאים ומזלפים שמן זית כתית מעולה ומתבלים במלח.
מערבבים את העגבניות, שמן הזית, החומץ, הדבש והאורגנו בקערה בינונית ומתבלים במלח ופלפל. זורקים בעדינות את פרסקו הקוסו.
תנו לתענוג לשבת בטמפרטורת החדר לפחות 15 דקות לפני ההגשה. מעל את הלחם עם התענוג ומגישים.