סלסן שעועית ותירס שחורה הוא מאכל ללא גלוטן, ללא מוצרי חלב, צמחוני לקטו אובו וטבעוני . תמורת 61 סנט למנה , מתכון זה מכסה 10% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 150 קלוריות , 8 גרם חלבון ו -2 גרם שומן . והוא מתאים להגשה ל 16 מנות סועדים. 62 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. המתכון הזה מבית Allrecipes דורש חומץ תפוחים, שמן זית, שעועית שחורה ופלפל. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 8 שעות ו-25 דקות . זהו מתכון לא יקר לחובבי האוכל המקסיקני. עם ציון של 85% , המנה הזו יוצאת מן הכלל. המבורגרים של שעועית שחורה וירקות עם סלסת תירס , עוף מתובל עם סלסת שעועית שחורה ומנגו וסלסת קרולינה קוויאר - סלסת שעועית שחורה דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
1
מערבבים את השעועית השחורה, הפלפל הצהוב, הפלפל הכתום, הפלפל הירוק, הבצל האדום, התירס, שמן הזית, חומץ היין האדום, החומץ הבלסמי, חומץ התפוחים, המלח, הכמון, הכוסברה, השום והרוטב החריף יחד בתערובת מיכל לא מגיב. מצננים במקרר למשך הלילה.
מרכיבים שתצטרך
נייר שחור טחון טרי, לפי הטעם
פלפל כתום
פלפל צהוב
4 עד 5 קישואים בינוניים, פרוסים
שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)