סלסת תירס ושעועית בגריל עם שבבי תירס אפוי
סלסת תירס ושעועית בגריל עם שבבי תירס אפוי הוא מתכון ללא גלוטן, ללא חלב, צמחוני לקטו אובו וטבעוני עם 10 מנות. תמורת 46 סנט למנה , מתכון זה מכסה 10% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. חלק אחד מהמנה הזו מכיל כ -6 גרם חלבון , 3 גרם שומן ובסך הכל 166 קלוריות . אם יש לכם בצל, מלח ופלפל, שום וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 3 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. הרביעי ביולי יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. רק כמה אנשים באמת אהבו את ההידור הזה. זהו מתכון לא יקר לחובבי האוכל האמריקאי. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 35 דקות . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 48% , שהוא מוצק. מתכונים דומים: צ'יפס וונטון אפוי עם סלסת תירס , סלסת תירס בגריל ושעועית שחורה , וסלסת תירס בגריל ושעועית שחורה .
הוראות
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
הגדר גריל או מחבת גריל פנימית על אש בינונית.
בקערה קטנה מערבבים שמן קנולה, אבקת צ'ילי ומלח ופלפל לפי הטעם.
מברישים תירס בתערובת שמן.
מניחים על גריל חם ומבשלים 10 דקות, הופכים לעתים קרובות.
מוציאים לקרש חיתוך ומצננים כמה דקות. כשהוא מתקרר מספיק כדי להתמודד, חותכים גרעינים מהקלח.
בקערה גדולה משלבים עגבניות, שעועית, בצל, ג'לפנו, כוסברה, מיץ ליים, שום ותירס צלוי. מתבלים במלח ופלפל ומערבבים היטב.
מחממים תנור ל-400 מעלות F.
חותכים כל טורטייה ל-8 חלקים משולשים. מסדרים בשכבה אחת על תבניות גיליון. מרססים בתרסיס בישול שמן קנולה כדי לעזור להם להתפרך, מפזרים מלח ואופים עד שהם פריכים ומשחימים קלות כ-10 דקות. מניחים להתקרר ומגישים עם סלסה.