קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות3
ציון בריאות14
מגזין

סלסת תפוחים וטומטיליו קלוי

סלסת תפוחים וטומטיליו קלוי
תפוח קלוי וסלסה Tomatillo עשוי להיות רק מתאבן אתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, וכל 30 מתכון יש 239 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 11 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 3 מנות סועדים.. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. אם יש לכם שמן זית, טומטילו, חלפיניו צ'ילה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. נסו Tomatillo קלוי וסלסה תפוחים, טורטיות סטייק עם עגבניות צלויות וסלסה תפוחים, ו 10 למעלה tomatillo s ו קלוי Tomatillo וסלסה זית ירוק (מתכונים דומים).

הוראות

1
1 מחממים את התנור ל 191°.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
שים את tomatillos, 2 של התפוחים, בצל,שום, ו jalapeño צ ' ילה על תבנית אפייה rimmed. לזרוק עם שמן theolive ומתבלים עם מלח ופלפל. צלי untiltomatillos מתרככים מעט חרוך, על20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
כמו פפיטאסכמו פפיטאס
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
שום גויה®שום גויה®
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
3
3 לקלף את השום, ולאחר מכן להעביר את כל החומרים ablender ו מחית עד חלקה. מתבלים במלח ופפר.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
4
4 קוצצים את התפוח הנותר לקוביות 1/4 אינץ ' ומערבבים לסלסה לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
Dientes De AjoDientes De Ajo
5
Reprinted עם אישור ממקסיקני עשה קל: מרכיבים יומיומיים, טעם יוצא דופן על ידי מרסלה Valladolid, © 2011 קלרקסון פוטר חלוקה של Random House, Inc.MARCELA VALLADOLID הוא המארח של Discovery Travel ו-Living ' s Relatos con Sabor (סיפורים עם טעם), אשר משודר בכל מדינה באמריקה הלטינית ועל Discovery Familia בארצות הברית. גדלה בטיחואנה, מקסיקו, למדה במכון הקולינרי של לוס אנג ' לס ומאוחר יותר בבית הספר לבישול ריץ-אסקופייה בפריז. עורכת מתכון לשעבר / בוחנת במגזין Bon Appétit, היא נודעה בציבור לאחר שהופיעה כמתמודדת ב-Apprentice: Martha Stewart. היא ובנה הצעיר מחלקים את הזמן בין טיחואנה לסאן דייגו.

יין מומלץ: פינו נואר, ורוד נוצץ, ריזלינג

פינו נואר, רוזה תוססת וריזלינג הם הבחירה הראשונה שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. ה-Windracer Russian River Pinot Noir עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 60 דולר לבקבוק.
WindRacer נהר רוסי פינו נואר
WindRacer נהר רוסי פינו נואר
ניחוחות יפים של sassafras, מוקה ווש שחור להפגין את האישיות הייחודית, נועזת של עמק הנהר הרוסי. טעמים ברורים של פירות brambly, אלון מתוק ופלפל לבן להוביל יין רחב ומאוזן עם חומציות מזון ידידותי. הימים החמים, שטופי השמש והלילות הערפיליים הקרים של הנהר הרוסי הם אופטימליים עבור פינו נואר-היינות בעלי מרקם ומשקל רב מבלי להיות מוגזמים או לאבד את חומציותם הטבעית. ניחוחות וטעמים עמוקים, כהים קלאסיים הנהר הרוסי ידוע לזרוח דרך היין הזה.