סלק אומבושי כבוש
סלק Umeboshi כבוש עשוי להיות רק מנות ראשונות אתה מחפש. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 37 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו0 גרם של שומן. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לכם סלק, אומבושי, חומץ אורז לא מלוח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -40 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, ותפריט טבעוני. מתכונים דומים: סלק כבוש כוכב אניס ג'ינג'ר {+ סלק כבוש קמחי}, כרוב כבוש נאפה עם שזיפים אומבושי, ו סלק כבוש של אמא.
הוראות
מחממים תנור ל 475°f. לעטוף סלק בנייר כסף;מניחים על גיליון אפייה rimmed androast עד למכרז, 1-1 1/4 שעות. Unwrap; letcool מעט.
הסר את העור, ואז לחתוך סלק כדי טריזים.
מניחים בקערה קטנה, מוסיפים אומבושי וחומץ, וזורקים למעיל.
לעשות קדימה: סלק יכול להיעשות 5 daysahead. כיסוי וצינה.