סלק בגריל עם בוראטה ופרג ויניגרט זרעי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל סלק בגריל עם Burratan ו Vinaigrette זרע פרג. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 351 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 29 גרם שומן. גשו לסופר וקנו סלק לתינוקות, שמן צמחי, מלח כשר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה מושלם עבור יום העצמאות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו סלק קלוי עם ויניגרט אגוזים ובורטה, סלט פארו עם סלק קלוי, גרגיר נחלים ורוטב פרג, ו אשכוליות-ויניגרט פרג (מתכונים דומים).
הוראות
להקציף שאלוט, חומץ, זרעי פרג, חרדל, גרידת תפוז בקערה בינונית.
לטאטא בשמן צמחי, ואז 2 כפות שמן זית; מתבלים במלח ופלפל. תניח בצד את ויניגרט.
לקלף דק פרוסה 1 סלק; להפריש.
הכן גריל לחום בינוני. לזרוק סלק שנותר עם 2 כפות שמן זית בקערה בינונית; העונה עם מלח ופלפל. סלק גריל, מכוסה, פונה מדי פעם, עד מכרז, 30-35 דקות.
להעביר סלק לצלחת ולתת מגניב.
בינתיים, לזרוק בצל ירוק עם הנותרים 1 כף שמן זית; העונה עם מלח ופלפל. בצל ירוק גריל, פונה מדי פעם, עד חרוך, על 2 דקות.
באמצעות מגבת נייר, לשפשף עורות מן סלק לחתוך לחתיכות בגודל ביס. לזרוק סלק ורוטב שמורות בקערה בינונית.
מניחים גבינה על צלחות או מגש העליון עם בצל ירוק, סלק לבוש, פרוסות סלק שמורות.
לעשות קדימה: ויניגרט יכול להתבצע 1 יום קדימה. כיסוי וצינה. סלק יכול להיות בגריל קלופים 1 יום קדימה. כיסוי וצינה. להביא לטמפרטורת החדר לפני ההגשה