סלק במרינדה עם גבינת עיזים בגריל
אם יש לך בסביבה 1 שעה ו 15 דקות כדי לבלות במטבח, סלק במרינדה עם גבינת עיזים בגריל יכול להיות מצוין ללא גלוטן וlacto אובו צמחוני מתכון לנסות. אתה מקבל מנה צדדית שמגישה 4. מנה אחת מכילה 234 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 21 גרם שומן. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. אם יש לכם שמן זית, כדורי גבינת עיזים צמחוניים, סוכר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה מ-BBC אוכל טוב יש 133 אוהדים. וזה טוב. מתכונים דומים: סלק ומרח גבינת עזים., גבינת עיזים וסלט סלק, ו סלט סלק ומנגו עם גבינת עיזים רכה.
הוראות
מערבבים את השמן, חומץ, סוכר ותימין בצלחת רדודה ומתבשלים היטב.
הוסף את סלק פרוס במרינדה לפחות 1 hr או לילה, אם אתה רוצה.
גריל חום גבוה. מתבלים את פרוסות גבינת העזים, ואז מניחים על מגש אפייה משומן וגריל למשך 2-3 דקות עד להזהבה ולהמסה.
הרם את הסלק, שומר את המרינדה, ולחלק בין 4 צלחות. למעלה עם הרקטה, סיבוב של גבינת עזים וקצת יותר רקטות.
טפטוף עם המרינדה ומגישים.