סלק וגבינת עיזים קרוסטיני
סלק וגבינת עיזים קרוסטיני עשויים להיות רק המתאבן שאתם מחפשים. מתאים ל-12 מנות. מנה אחת מכילה עד 3 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 56 קלוריות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לכם קליפת לימון, בגט לחם באלכסון, ציפורן שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 21%. מתכונים דומים: קרוסטיני גבינת סלק ועז, סלק קלוי וגבינת עיזים קרוסטיני, ו גבינת עיזים קרוסטיני עם סלסת סלק אבטיח.
הוראות
כדי להכין סלק, להשאיר שורש 1 אינץ ' של גזע על סלק; לשפשף עם מברשת.
מניחים סלק בתבנית אפייה 11 x 7 אינץ'; מוסיפים מים כוס 1 לצלחת. מכסים ואופים ב 375 במשך 45 דקות או עד למכרז.
ניקוז ומגניב. לקצץ את שורשי סלק; לשפשף עורות.
חותכים סלק לאורכו לרבעים, וחותכים כל רבע לרוחב לפרוסות 9 (1/8 אינץ').
בקערה בינונית מערבבים את החומץ, הקליפה, מיץ, מלח ופלפל 1/4 כפית.
להוסיף סלק; לזרוק בעדינות מעיל.
כדי להכין ממרח גבינה, לשלב גבינת עיזים, מיונז, טרגון, 1/8 כפית פלפל, ושום בקערה קטנה.
מורחים כל פרוסת באגט עם תערובת 1 כפית גבינה; למעלה עם 3 פרוסות סלק חופפות מעט.