קושימומחה
מוכן ב6 שעות
מנות20
ציון בריאות14
מגזין

סלק וכרוב אדום בורשט

סלק וכרוב אדום בורשט
סלק וכרוב אדום בורשט עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 20 מנות. עם 247 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 14 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך מרק עוף, שמנת, שיני שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זה הוא ידידותי לתקציב מתכון לאוהדים של מזון מזרח אירופה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 6 שעות. נסו סלק, כרוב & פטריות בורשט, סלק בורשט, ו בורשט סלק אדום רובי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 40
2
בתבנית אפייה רדודה, מכסים את הסלק בנייר כסף ואופים עד למכרז, כ 1 שעה. כאשר מגניב מספיק כדי להתמודד, לקלף את הסלק ולחתוך אותם לקוביות 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
3
בינתיים, מתבלים את הבשר במלח ופלפל וזורקים בקמח רק עד שמצופים קלות. בתוך תבשיל גדול אמייל יצוק ברזל, חום 1 כף השמן.
מרכיבים שתצטרך
4
מוסיפים חצי מהבשר ומבשלים על חום גבוה בינוני עד השחמה בכל רחבי; מעבירים לקערה עם כפית מחוררת. חזור עם 1 כף שמן ואת הבשר הנותר.
מרכיבים שתצטרך
5
מוסיפים את 1/4 כוס השמן הנותרת לתבשיל. מערבבים את הכרוב האדום, בצל, שומר, שום ופפריקה. מבשלים מעל חום מתון, תוך ערבוב מדי פעם, עד שהירקות מתחילים להתרכך, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6
מוסיפים את החומץ והדבש ומבשלים על חום גבוה בינוני עד שהירקות מתחילים להיצמד לתבשיל ובראונינג קלות, כ -3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
7
מוסיפים את הסלק, משחימים בשר, מרק עוף וזרעי קורנית ומביאים לרתיחה. מכסים ומבשלים על אש נמוכה עד הבשר הוא רך מאוד, על 1 שעה ו 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8
בקערה בינונית, מערבבים את השמנת החמוצה עם חזרת ועירית ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
9
השליכו את ענפי הקורנית ועשו את הבורשט לפי הטעם במלח, פלפל, חומץ ודבש.
מרכיבים שתצטרך
בורשטבורשט
10
מגישים בכוסות או קערות, עובר את השמנת חזרת ליד השולחן.
מרכיבים שתצטרך

מרכיבים