סלק-חזרת להתענג
סלק-חזרת להתענג יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את אוסף מנות ראשונות שלך. מנה אחת מכילה 182 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. מתאים ל-5 מנות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו חומץ תפוחים, מלח, חזרת ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. מתכונים דומים: לביבות תפוחי אדמה עם פורל מעושן, קרם פרש חזרת, ותבלינים סלק זהוב, לחמניות שמיר חזרת שמיר, ו רוטב סלק חזרת.
הוראות
לשפשף סלק, משאיר שורש 1 אינץ ' של גזע שלם.
מניחים סלק בסיר שאינו אלומיניום עם מים כדי לכסות; להביא לרתיחה. להפחית חום; לכסות ומבשלים 35 עד 40 דקות או עד מכרז.
יוצקים מים קרים על סלק; לנקז ולתת מגניב.
לקצץ את סלק גבעולים ושורשים; לשפשף עורות. לטחון סלק בקערת ערבוב גדולה, באמצעות להב גס של מטחנת מזון.
להוסיף מרכיבים שנותרו; לערבב היטב.
להתענג כפית לצנצנות מעוקרות. מכסים במכסי מתכת, ומבריגים חזק. לאחסן במקרר עד מוכן לשימוש.