קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות5
ציון בריאות26
מגזין

סלק-חזרת להתענג

סלק-חזרת להתענג
סלק-חזרת להתענג יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את אוסף מנות ראשונות שלך. מנה אחת מכילה 182 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. מתאים ל-5 מנות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו חומץ תפוחים, מלח, חזרת ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. מתכונים דומים: לביבות תפוחי אדמה עם פורל מעושן, קרם פרש חזרת, ותבלינים סלק זהוב, לחמניות שמיר חזרת שמיר, ו רוטב סלק חזרת.

הוראות

1
לשפשף סלק, משאיר שורש 1 אינץ ' של גזע שלם.
מרכיבים שתצטרך
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
2
מניחים סלק בסיר שאינו אלומיניום עם מים כדי לכסות; להביא לרתיחה. להפחית חום; לכסות ומבשלים 35 עד 40 דקות או עד מכרז.
מרכיבים שתצטרך
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
3
יוצקים מים קרים על סלק; לנקז ולתת מגניב.
מרכיבים שתצטרך
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
4
לקצץ את סלק גבעולים ושורשים; לשפשף עורות. לטחון סלק בקערת ערבוב גדולה, באמצעות להב גס של מטחנת מזון.
מרכיבים שתצטרך
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
5
להוסיף מרכיבים שנותרו; לערבב היטב.
6
להתענג כפית לצנצנות מעוקרות. מכסים במכסי מתכת, ומבריגים חזק. לאחסן במקרר עד מוכן לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)
7
מגישים עם בשר או סלטים.