קושימומחה
מוכן ב50 דק.
מנות100
ציון בריאות2
מגזין

סלק כבוש

סלק כבוש
סלק כבוש נטול גלוטן, וטבעוני ומספק כ 100 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 1 גר' של חלבון, 0 גרם של שומן, וסך הכל 37 קלוריות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד הכי טוב כמו מנות ראשונות, והוא נעשה על 50 דקות. אם יש לכם סלק, חומץ, סוכר וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 186 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. . סלק כבוש כוכב אניס ג'ינג'ר {+ סלק כבוש קמחי}, סלק כבוש, ו סלק כבוש דומים מאוד למתכון זה.

הוראות

1
מניחים סלק בסיר גדול עם מים לכסות. מביאים לרתיחה, ומבשלים עד מכרז, על 15 דקות בהתאם לגודל של סלק. אם הסלק גדול, לחתוך אותם לרבעים.
מרכיבים שתצטרך
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מסננים, שומר 2 כוסות של מים סלק, מגניב לקלף.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
3
לעקר צנצנות ועפעפיים על ידי טבילה במים רותחים לפחות 10 דקות. ממלאים כל צנצנת בסלק ומוסיפים מספר ציפורן שלמה לכל צנצנת.
מרכיבים שתצטרך
ציפורן שלמהציפורן שלמה
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
4
בסיר גדול, לשלב את הסוכר, מים סלק, חומץ, ומלח כבישה. מביאים לרתיחה מהירה.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
5
יוצקים את המלח החם על הסלק בצנצנות, ומכסי חותם.
מרכיבים שתצטרך
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
6
מניחים מתלה בתחתית של סיר גדול ולמלא באמצע הדרך עם מים. מביאים לרתיחה על חום גבוה, ואז בזהירות להנמיך את הצנצנות לתוך הסיר באמצעות בעל. השאר שטח 2 אינץ ' בין הצנצנות.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
7
יוצקים יותר מים רותחים במידת הצורך עד שפלס המים הוא לפחות 1 אינץ ' מעל צמרות הצנצנות. מביאים את המים לרתיחה מלאה, מכסים את הסיר, ומעבדים במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת