סלק כבוש ביצים ממולאות
זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ללא חלב וצמחוני דיאט. אם יש לך פטרוזיליה שטוחה, חומץ מזוקק, שאלוט, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. נסו סלק חמוץ ביצים ממולאות בקארי, סלק כבוש ביצים הונגריות ממולאות, ו סלק כבוש הכל בייגל ביצים ממולאות (מתכונים דומים).
הוראות
להביא מים, חומץ, סלק, שאלוט, סוכר, עלה דפנה, ו 1/2 כפית מלח לרתיחה בסיר 2 ליטר, ואז ומבשלים, מכוסה, עד סלק הוא רך, על 20 דקות. מגניב לגמרי, חשוף. שים תערובת סלק במיכל עם ביצים במרינדה, צונן, ערבוב בעדינות פעם או פעמיים, לפחות 2 שעות.
טוחנים היטב זרעי קימל במטחנה.
הסר ביצים מתערובת סלק ויבש טפיחה (תערובת סלק להשליך).
חותכים חצי לאורכו ולהסיר חלמונים. מחית חלמונים עם מיונז, חרדל, פטרוזיליה, וחצי קימל. מתבלים במלח ופלפל, ואז מתחלקים בין החלבונים.
* ביצים ניתן להשרות, מקורר, במיכל אטום עד 3 ימים.* ביצים ניתן למלא 2 שעות קדימה ומקורר, מכוסה באופן רופף.