סלק כבוש וסלט אנדיב עם גבינת עיזים ואגוזים
צריך ללא גלוטן ומנה צמחונית? סלק כבוש וסלט אנדיב עם גבינת עיזים ואגוזים יכול להיות מתכון נהדר לנסות. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 482 קלוריות, 9 גרם של חלבון ו41 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם שאלוט, עלים אנדיב בלגי, שמן זיתוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו סלט אנדיב עם סלק, גבינת עיזים ואגוזי מלך, סלט סלק עם אגוזי מלך וגבינת עיזים, ו סלט סלק נא עם אגוזי מלך וגבינת עיזים (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את שאלוט יין שרי חומץ בקערה קטנה לאט לטאטא את קנולה ושמני זית. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
כדי להכין את הסלק: לקלף את הסלק ומניחים בסיר קטן עם מים מלוחים. מביאים לרתיחה ומבשלים 15 עד 20 דקות, או עד מכרז.
מסננים את הסלק וקריר מעט. ג ' וליאן את הסלק ומניח אותם בקערה בינונית עם מיץ כבישה במשך 2 שעות.
לנקז, לזרוק את מיץ כבישה. לזרוק עם 2 כפות של ויניגרט העונה כדי לטעום עם מלח ופלפל.
כדי להכין את הסלט: בקערה גדולה, לזרוק את האנדיב, אגס, גבינת עיזים, אגוזי מלך עם ויניגרט הנותרים העונה לפי הטעם עם מלח ופלפל.
מסדרים את הסלט במרכז מגש גדול העליון עם הסלק. למעלה עם פלפל שחור טחון טרי.
צ 'רלי טרוטר מבשל בבית על ידי צ' רלי טרוטר