קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות4
ציון בריאות12
מגזין

סלק ממולא

סלק ממולא
גשו לסופר וקנו גבינת גרוייר, פלפל טחון, שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו סלק ממולא סלק סלק, סלק הרווארד (סלק אדום חמוץ מתוק), ו סלק כבוש כוכב אניס ג'ינג'ר {+ סלק כבוש קמחי} (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את הסלק לתוך סיר גדול ומכסים במים. מביאים לרתיחה על חום גבוה, ולאחר מכן להפחית את החום בינוני-נמוך, לכסות, ומבשלים עד רך העור מחליק, על 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סלקסלק
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
2
מסננים ומאפשרים להתקרר, ולאחר מכן להסיר את העור, ולחתוך שורשים וגבעולים כך ששני הקצוות שטוחים. לגרוף את החלק הפנימי של הסלק באמצעות כף מלון או כף, עוזב על 1/4 אינץ ' בצדדים ובתחתית. הניחו את כוסות הסלק החלולות בצד.
מרכיבים שתצטרך
סלקסלק
מלוןמלון
ציוד שתשתמש בו
מלון Ballerמלון Baller
3
בעוד הסלק מתבשל, מניחים את הבייקון במחבת גדולה ועמוקה, ומבשלים מעל חום בינוני-גבוה, הופך מדי פעם, עד להשחמה שווה, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בייקוןבייקון
סלקסלק
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
מסננים את פרוסות הבייקון על צלחת מרופדת בנייר מגבת, ואז מתפוררים.
מרכיבים שתצטרך
בייקוןבייקון
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
5
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
6
קוביות הנותרות של סלק, ומניחים בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
סלקסלק
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
7
מערבבים בגבינת Gruyere, גבינת פרמזן, שמנת חמוצה, בייקון מתפורר, שום, מלח שום, ופלפל עד בשילוב טוב. ממלאים בעדינות כל כוס סלק בתערובת הגבינה.
מרכיבים שתצטרך
פרמזןפרמזן
חתיכות בייקון אמיתיותחתיכות בייקון אמיתיות
GruyereGruyere
מלח שוםמלח שום
שמנת חמוצהשמנת חמוצה
גבינהגבינה
שוםשום
פלפלפלפל
סלקסלק
8
מקום מלא סלק בתבנית אפייה רדודה.
מרכיבים שתצטרך
סלקסלק
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
9
אופים בתנור שחומם מראש עד שהגבינה נמסה ומחוממת דרך, 20 עד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור