סלק עם אגוזי מלך, גבינת עיזים וירוקים
סלק עם אגוזי מלך, גבינת עיזים, וירוקים תינוק נטול גלוטן,, ראשוני וצמחוני ומספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 4 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 111 קלוריות. גשו לסופר וקנו סלט ירקות, אגוזי מלך, עלי פטרוזיליה שטוחים, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. נסו ירקות ירוקים עם גבינת עיזים, סלק ופקאנים מסוכרים, סלק קלוי עם גבינת עיזים ואגוזים, ו סלט אנדיב עם סלק, גבינת עיזים ואגוזי מלך (מתכונים דומים).
הוראות
השאר שורש וגבעול 1 אינץ ' על סלק; לשפשף עם מברשת.
מניחים סלק ומים כוס 1 ב זכוכית 13 x 9 אינץ ' או צלחת אפייה קרמיקה; לכסות בחוזקה עם רדיד.
אופים ב 375 במשך 1 שעה ו 30 דקות או עד מכרז. סלק מגניב מעט. לקצץ שורשים; לשפשף עורות.
חותכים סלק לתוך טריזים; מגניב לחלוטין.
מניחים ירקות ופטרוזיליה בקערה גדולה; לזרוק.
מערבבים חומץ, מלח ופלפל, ערבוב עם מקצף. טפטוף בהדרגה בשמן, ערבוב כל הזמן עם מקצף.
לטפטף רוטב על תערובת ירקות; לזרוק בעדינות. סדר 1 סלט כוס על כל אחד 8 צלחות; למעלה באופן שווה עם סלק. למעלה כל מנה עם 1 כף גבינה 1 1/2 כפיות אגוזים.