קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות4
ציון בריאות18
מגזין

סלק עם טעמים טרופיים

סלק עם טעמים טרופיים
סלק עם טעמים טרופיים נטול גלוטן, וטבעוני ומספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה עד 2 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 133 קלוריות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם שמן צמחי, חלב קוקוס טרי, עלי קארי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות זולה. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. מתכונים דומים: סלק הרווארד (סלק אדום חמוץ מתוק), סלק כבוש כוכב אניס ג'ינג'ר {+ סלק כבוש קמחי}, ו חומוס (ארבעה טעמים).

הוראות

1
לקלף את הסלק.
מרכיבים שתצטרך
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
2
חותכים אותם לרצועות julienne על ידי חיתוך דק הראשון אותם, ולאחר מכן חיתוך לרצועות על אינץ ' רחב. תניח בצד.
3
מניחים סיר כבד עם מכסה הדוק מעל חום בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
4
מוסיפים את השמן, וכאשר הוא חם, מוסיפים 4 של עלי הקארי, צ 'ילי טחון, וצ' לוט. מבשלים 2 עד 3 דקות, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
עלי קאריעלי קארי
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
2 פלפל אדום קלוי, קצוץ2 פלפל אדום קלוי, קצוץ
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
5
מוסיפים את הסלק ומערבבים, ואז מוסיפים את החומץ, המלח והסוכר ומערבבים והופכים לערבב היטב. להעלות את החום גבוה ומערבבים ומטגנים במשך 2 עד 3 דקות. הסלק ישחרר קצת נוזלים בזמן שהם מבשלים.
מרכיבים שתצטרך
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
6
מערבבים חצי חלב קוקוס עם המים, ואז מוסיפים לסיר ומביאים לרתיחה נמרצת. מערבבים היטב, מכסים בחוזקה, להפחית את החום, ומבשלים על רתיחה חזקה עד הסלק הם רק במכרז, על 20 דקות בערך. בדוק את מפלס המים לאחר 10 דקות של בישול ולהוסיף קצת יותר אם הוא כמעט יבש.
מרכיבים שתצטרך
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץצ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
7
מוסיפים את חלב הקוקוס שנותר ואת עלי הקארי הנותרים. מביאים לרתיחה, ואז להפחית את החום ומבשלים עוד 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץצ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
עלי קאריעלי קארי
8
הסר מהחום וטעם לתיבול.
מרכיבים שתצטרך
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
9
מפזרים מלח גס, אם אתה רוצה.
מרכיבים שתצטרך
מלח גסמלח גס
10
מעבירים למנה, ומגישים חם או בטמפרטורת החדר.
1
גזר עם טעמים טרופיים: אותה שיטה וטעמים ניתן להשתמש כדי לבשל גזר. מקלפים את הגזרים וחותכים אותם לג ' וליאן. בצע את ההוראות לעיל, אבל להקטין את החומץ עד 2 כפיות ואת הסוכר כדי כפית. למעלה את הגזר מבושל עם עלי כוסברה קצוצים.
מרכיבים שתצטרך
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
קוט דו רון או יין אדום יבש אחרקוט דו רון או יין אדום יבש אחר
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
2
סלק מבושל מראש עם טעמים טרופיים: אתה יכול לעשות גרסה מהירה (10 עד 15 דקות) של צלחת זו באמצעות 2 עד 3 כוסות קצוץ, כבר מבושל וקליף סלק, זמין כעת בחנויות מכולת רבות. (סלק משומר אינו תחליף.) קוצצים את הסלק לקוביות בגודל ביס. כל שאר החומרים נשארים אותו הדבר, למעט כי חלב קוקוס צריך להיות מופחת כוס. בצע את ההוראות לעיל, אבל להוסיף את כל עלי קארי עם צ ' ילי. מערבבים ומטגנים את הסלק רק לרגע, ואחרי שאתה מוסיף את הנוזל, מבשלים את הסלק רק 5 עד 10 דקות, מכוסה חלקית.
מרכיבים שתצטרך
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץצ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
עלי קאריעלי קארי
2 פלפל אדום קלוי, קצוץ2 פלפל אדום קלוי, קצוץ
3
העברה לקערה רדודה, טעם לתיבול, ולהתאים, אם אתה רוצה.
מרכיבים שתצטרך
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
4
בואו להתקרר לטמפרטורת החדר לפני ההגשה.
5
מאמר var
6
Type_27_data = {};
7
מאמר
8
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;