סלק עם טעמים טרופיים
סלק עם טעמים טרופיים נטול גלוטן, וטבעוני ומספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה עד 2 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 133 קלוריות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם שמן צמחי, חלב קוקוס טרי, עלי קארי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות זולה. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. מתכונים דומים: סלק הרווארד (סלק אדום חמוץ מתוק), סלק כבוש כוכב אניס ג'ינג'ר {+ סלק כבוש קמחי}, ו חומוס (ארבעה טעמים).
הוראות
חותכים אותם לרצועות julienne על ידי חיתוך דק הראשון אותם, ולאחר מכן חיתוך לרצועות על אינץ ' רחב. תניח בצד.
מניחים סיר כבד עם מכסה הדוק מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים את השמן, וכאשר הוא חם, מוסיפים 4 של עלי הקארי, צ 'ילי טחון, וצ' לוט. מבשלים 2 עד 3 דקות, ערבוב מדי פעם.
מוסיפים את הסלק ומערבבים, ואז מוסיפים את החומץ, המלח והסוכר ומערבבים והופכים לערבב היטב. להעלות את החום גבוה ומערבבים ומטגנים במשך 2 עד 3 דקות. הסלק ישחרר קצת נוזלים בזמן שהם מבשלים.
מערבבים חצי חלב קוקוס עם המים, ואז מוסיפים לסיר ומביאים לרתיחה נמרצת. מערבבים היטב, מכסים בחוזקה, להפחית את החום, ומבשלים על רתיחה חזקה עד הסלק הם רק במכרז, על 20 דקות בערך. בדוק את מפלס המים לאחר 10 דקות של בישול ולהוסיף קצת יותר אם הוא כמעט יבש.
מוסיפים את חלב הקוקוס שנותר ואת עלי הקארי הנותרים. מביאים לרתיחה, ואז להפחית את החום ומבשלים עוד 2 עד 3 דקות.
מפזרים מלח גס, אם אתה רוצה.
מעבירים למנה, ומגישים חם או בטמפרטורת החדר.
גזר עם טעמים טרופיים: אותה שיטה וטעמים ניתן להשתמש כדי לבשל גזר. מקלפים את הגזרים וחותכים אותם לג ' וליאן. בצע את ההוראות לעיל, אבל להקטין את החומץ עד 2 כפיות ואת הסוכר כדי כפית. למעלה את הגזר מבושל עם עלי כוסברה קצוצים.
סלק מבושל מראש עם טעמים טרופיים: אתה יכול לעשות גרסה מהירה (10 עד 15 דקות) של צלחת זו באמצעות 2 עד 3 כוסות קצוץ, כבר מבושל וקליף סלק, זמין כעת בחנויות מכולת רבות. (סלק משומר אינו תחליף.) קוצצים את הסלק לקוביות בגודל ביס. כל שאר החומרים נשארים אותו הדבר, למעט כי חלב קוקוס צריך להיות מופחת כוס. בצע את ההוראות לעיל, אבל להוסיף את כל עלי קארי עם צ ' ילי. מערבבים ומטגנים את הסלק רק לרגע, ואחרי שאתה מוסיף את הנוזל, מבשלים את הסלק רק 5 עד 10 דקות, מכוסה חלקית.
העברה לקערה רדודה, טעם לתיבול, ולהתאים, אם אתה רוצה.
בואו להתקרר לטמפרטורת החדר לפני ההגשה.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;