קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות4
ציון בריאות18
מגזין

סלק עם טעמים טרופיים

סלק עם טעמים טרופיים
סלק עם טעמים טרופיים נטול גלוטן, וטבעוני ומספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה עד 2 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 133 קלוריות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם שמן צמחי, חלב קוקוס טרי, עלי קארי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות זולה. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. מתכונים דומים: סלק הרווארד (סלק אדום חמוץ מתוק), סלק כבוש כוכב אניס ג'ינג'ר {+ סלק כבוש קמחי}, ו חומוס (ארבעה טעמים).

הוראות

1
לקלף את הסלק.
מרכיבים שתצטרך
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
2
חותכים אותם לרצועות julienne על ידי חיתוך דק הראשון אותם, ולאחר מכן חיתוך לרצועות על אינץ ' רחב. תניח בצד.
3
מניחים סיר כבד עם מכסה הדוק מעל חום בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
4
מוסיפים את השמן, וכאשר הוא חם, מוסיפים 4 של עלי הקארי, צ 'ילי טחון, וצ' לוט. מבשלים 2 עד 3 דקות, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
עלי קאריעלי קארי
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
6 עגבניות, קלופות וקצוצות6 עגבניות, קלופות וקצוצות
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
5
מוסיפים את הסלק ומערבבים, ואז מוסיפים את החומץ, המלח והסוכר ומערבבים והופכים לערבב היטב. להעלות את החום גבוה ומערבבים ומטגנים במשך 2 עד 3 דקות. הסלק ישחרר קצת נוזלים בזמן שהם מבשלים.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
6
מערבבים חצי חלב קוקוס עם המים, ואז מוסיפים לסיר ומביאים לרתיחה נמרצת. מערבבים היטב, מכסים בחוזקה, להפחית את החום, ומבשלים על רתיחה חזקה עד הסלק הם רק במכרז, על 20 דקות בערך. בדוק את מפלס המים לאחר 10 דקות של בישול ולהוסיף קצת יותר אם הוא כמעט יבש.
מרכיבים שתצטרך
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץצ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
7
מוסיפים את חלב הקוקוס שנותר ואת עלי הקארי הנותרים. מביאים לרתיחה, ואז להפחית את החום ומבשלים עוד 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץצ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
עלי קאריעלי קארי
8
הסר מהחום וטעם לתיבול.
מרכיבים שתצטרך
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
9
מפזרים מלח גס, אם אתה רוצה.
מרכיבים שתצטרך
מלח גסמלח גס
10
מעבירים למנה, ומגישים חם או בטמפרטורת החדר.
1
גזר עם טעמים טרופיים: אותה שיטה וטעמים ניתן להשתמש כדי לבשל גזר. מקלפים את הגזרים וחותכים אותם לג ' וליאן. בצע את ההוראות לעיל, אבל להקטין את החומץ עד 2 כפיות ואת הסוכר כדי כפית. למעלה את הגזר מבושל עם עלי כוסברה קצוצים.
מרכיבים שתצטרך
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
גב שומן חזירגב שומן חזיר
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
2
סלק מבושל מראש עם טעמים טרופיים: אתה יכול לעשות גרסה מהירה (10 עד 15 דקות) של צלחת זו באמצעות 2 עד 3 כוסות קצוץ, כבר מבושל וקליף סלק, זמין כעת בחנויות מכולת רבות. (סלק משומר אינו תחליף.) קוצצים את הסלק לקוביות בגודל ביס. כל שאר החומרים נשארים אותו הדבר, למעט כי חלב קוקוס צריך להיות מופחת כוס. בצע את ההוראות לעיל, אבל להוסיף את כל עלי קארי עם צ ' ילי. מערבבים ומטגנים את הסלק רק לרגע, ואחרי שאתה מוסיף את הנוזל, מבשלים את הסלק רק 5 עד 10 דקות, מכוסה חלקית.
מרכיבים שתצטרך
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץצ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
עלי קאריעלי קארי
6 עגבניות, קלופות וקצוצות6 עגבניות, קלופות וקצוצות
3
העברה לקערה רדודה, טעם לתיבול, ולהתאים, אם אתה רוצה.
מרכיבים שתצטרך
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
בואו להתקרר לטמפרטורת החדר לפני ההגשה.
5
מאמר var
6
Type_27_data = {};
7
מאמר
8
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;