סלק פירוגי
פירוגי סלק יכול להיות רק מזרח אירופה מתכון שאתה מחפש. מנה זו מכילה כ 1 גר' של חלבון, 1 גרם של שומן, וסך הכל 47 קלוריות. והוא יספק כ 24 מנות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם סלק, בצל, מים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 25 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. . החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : לחם פירוגי, פירושקי, ו פירושקי תוצרת בית.
הוראות
מניחים את הסלק והבצל לסיר מעל חום בינוני; מוסיפים כ 1/2 כוס מים, מביאים לרתיחה, ומפחיתים את החום לנמוך. מבשלים עד הסלק הם מכרז, על 15 דקות.
מסננים את המים מהירקות, ומניחים לקערת העבודה של מעבד מזון.
הוסף את המרגרינה, הפעל את המכונה, ודופק מספר פעמים לקצוץ דק את הסלק.
לטאטא יחד את הביצה והמים עד מעורב היטב, ואז לערבב את הקמח. להפוך את הבצק החוצה על משטח משוריין, ללוש עד חלק וגמיש, 5 עד 8 דקות.
מחלקים את הבצק לשניים, ויוצרים כל חצי לכדור.
לגלגל כדור עד שהוא 1/8 אינץ ' עבה או פחות. באמצעות כוס או חותך עוגיות, לגזור עיגולים בצק. חזור עם הבצק שנותר.
כדי למלא, מניחים עיגול בצק בכף היד, ומותחים מעט את הבצק.
מניחים כ 1 כף מילוי הסלק במרכז הבצק, ומקפלים את הבצק על המילוי. צבטו את קצוות הבצק יחד כדי לאטום לחלוטין, והשתמשו באצבע המורה שלכם כדי ליצור חריצים קטנים מקומטים מסביב לקצוות החתומים. אבק pierogi הושלמה עם קמח.
ממלאים סיר גדול במים, ומביאים לרתיחה. זרוק את pierogies לתוך המים, 1 או 2 בכל פעם, ומערבבים כדי למנוע מהם דבק. להפחית את החום לרתיחה עדינה, ומבשלים עד pierogies לצוף למעלה, על 5 עד 8 דקות.