סלק צ'אטני
סלק צ'אטני נטול גלוטן, וטבעוני תבלין. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 9 מנות. עם 89 קלוריות, 0 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן כל אחד. זמן הכנת המתכון כ 23 דקות. אם יש לך בצל, חומץ יין, מים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו סלק צ'אטני, סלק צ'אטני, ו סלק צ'אטני (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים שמן זית בסיר בינוני כבד על אש בינונית.
מוסיפים בצל אדום קצוץ וקוביות סלק. מבשלים עד הבצל הוא רך אבל לא חום, ערבוב לעתים קרובות, על 8 דקות.
הוסף 1/2 כוס מים. להגדיל את החום גבוה ומרתיחים עד התערובת היא עבה, על 5 דקות.
מוסיפים חומץ, צימוקים, סוכר, זנגביל, זרעי חרדל וקורט זרעי כמון. להפחית את החום בינוני-נמוך ומבשל עד קוביות סלק רך וצ ' אטני הוא עבה, ערבוב לעתים קרובות, על 8 דקות. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל. מגניב. לעשות קדימה: ניתן לעשות 1 שבוע קדימה. כיסוי וצינה.