סלק קלוי וסלט אשכוליות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל סלק קלוי סלט אשכוליות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, כל 30, ומתכון טבעוני יש 170 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 12 גרם של שומן למנה. מתאים ל-6 מנות. גשו לסופר וקנו נבטי אספסת, שאלוט, רובי אשכולית ועוד מספר מצרכים לעשות היום. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו קינואה, אשכוליות וסלט סלק מוזהב, שעורה מעושנת, סלק וסלט אשכוליות, ו סלט סלק מוזהב עם גרגיר הנחלים, שומר, אבוקדו ואשכולית (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 325 מעלות F.
לעטוף את הסלק בנפרד בנייר אלומיניום. צולים על 1 שעה ו 15 דקות או עד מזלג מכרז.
הסר סלק מהתנור, פתח ותן להתקרר 5 דקות לפני קילוף. פורסים את הסלק לשמונים.
הסר את קליפת האשכולית עם סכין חדה, חיתוך כל הדרך עד בשר האשכולית. לאחר מכן לחתוך את קטעי אשכוליות בודדים מתוך העור שלהם, באמצעות הטכניקה העליונה.
מניחים את מקטעי האשכוליות בקערה. קחו את שאריות האשכולית הפנימית וסחטו ממנה כל מיץ שתוכלו על החלק העליון של חלקי האשכוליות בקערה.
הפוך את הרוטב על ידי ערבוב יחד את כל מרכיבי ההלבשה יחד עם כל המיץ שאתה יכול לסנן מקערת האשכולית.
להרכיב את הסלט:לעשות ערימה קטנה של אספסת באמצע הצלחת. לפזר את סלק לחתוך סביב הצלחת. לצבוט חתיכות של קטעי אשכוליות ולפזר אותם סביב הצלחת.
טפטוף בנדיבות עם ההלבשה, העליון עם עוד כמה טוחן פלפל שחור ומגישים.