סלק קלוי ופנצנלה גזר
הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 15 דקות. אם יש לך מיץ לימון, טימין, סלק זהוב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. עם כפית מתכונים דומים: סלק קלוי וקייל פנזנלה, סלט גזר וסלק קלוי, ו סלט סלק וגזר קלוי.
הוראות
בסיר גדול ממיסים את החמאה. מערבבים ב 1/4 כוס סוכר ומלח. מערבבים עד הסוכר מתמוסס ולהסיר מהחום.
מוסיפים קוביות לחם וזורקים למעיל. מסדרים את הלחם על תבנית אפייה בשכבה אחת. טוסט במשך כ -15 דקות, זורק כל 5 דקות כדי לוודא שכל שטחי פני הלחם לקבל זהב ו crunchy.In בינתיים, מניחים חצי מהתותים הקצוצים בקערה קטנה ומועכים אותם עם 2 כפות הנותרים של סוכר חום. שמור מועך עד פירות יער הם סופר עסיסי וגושי מעורר תיאבון זה הרוטב שלך.כאשר קוביות הלחם נעשות קלייה (והיו לי כמה דקות כדי להתקרר פריך), לזרוק אותם בקערה גדולה עם פירות יער פירה.
מוסיפים את התותים הקצוצים הנותרים וזורקים קצת יותר. תן את היוגורט טוב מערבבים, ומגישים בצד מעוטר זרעי פרג(אל תהסס להמתיק את זה קצת לטעמך).בל "ט פנזנלה ממרדית' ב "מה לארוחת צהריים"?
מגיש 4-6מרכיבים 1/2 לחם ג 'בטה כיכר גדול, גור 3 אונקיות בייקון לוח, לחתוך לתוך chunks1 כפית חרדל דיז' ון
מלח ופלפל שחור סדוק טרי, לטעם1 כפית טיפות בייקון 3 כפות שמן זית כתית מעולה 3 עגבניות קטנות עד בינוניות בגודל, במידה רבה diced3 ארוגולה או תרד, קצוץ
בשכבה אחת על סדין עוגיות, מניחים לחם קוביות. טוסט בתנור עד זהוב ומיובש לחלוטין. במחבת בגודל בינוני, לבשל בייקון עד פריך מעט משחימים יפה.
הסר מגבות נייר, להזמין 1 כפית טפטוף.
מערבבים את הדיז ' ון, מיץ לימון, גרידה, מלח ופלפל לפי הטעם.
לטאטא יחד טפטוף בייקון ושמן זית, ולאחר מכן להוסיף זרם איטי לתערובת דיז ' ון. לזרוק עגבניות, בייקון, לחם, מלח ופלפל שחור סדוק טרי עם רוטב. רגע לפני ההגשה, לזרוק בארוגולה.סלק קלוי ופנצנלה גזר מ Happyolks
מגיש 4מרכיבים 3 סלק זהב בינוני, 3 סלק אדום בינוני, גבעולים trimmed1 Tbsp שמן זית, dividedjuice של 1 לימון, divided2-4 sprigs של שיני thyme4 טריות של שום, טחון, ועוד עבור roastingsalt ו pepper8 גזר חתוך sticks2 כוסות של 1 אינץ ' cubed (שאריות) loaf1/2 כוס גבינת עזים
לעטוף סלק עם התזה של מים, קצת שמן זית, מיץ לימון, 2 גבעולים של טימין, כמה שיני שום, מלח ופלפל בחוזקה בנייר כסף עם העור, ואז צולים 1 שעה . בזהירות לפתוח, וכאשר מגניב, לשפשף עורות עם מגבת נייר להשליך. קוצצים סלק לקוביות 1/2 ולהעביר לקערה.כאשר יש בערך 15 דקות על הטיימר עבור הסלק, לזרוק גזר ולחם קצוץ עם שמן זית, שום, ולימון קטן בקערה, ואז לאפות על גיליון עוגיות עם נייר קלף עד טיימר נגמר. ברגע שאתה מושך את הסלק החוצה, לעבור את התנור על מצב צלייה ולהעביר את הגזר למתלה העליון. כמו הסלק מגניב, לפקוח עין מקרוב על התנור כדי לוודא דברים לא לעלות בלהבות. הגזר צריך להיות מעט השחמה ואת קרוטונים פריכים.כאשר כל הרכיבים נעשים, לערבב יחד היטב בקערה גדולה עם גבינת עיזים ועלים נוספים של טימין וכמה מלח ופלפל לפי הטעם. ויולה. סלק רך, חמאה וגזר, קרוטונים פריכים, וגבינת עיזים מוקרמת. בתיאבון!Print PDFOriginally פורסם ביום שלישי, יוני 21st, 2011 prev / בגידה: זוכי קרטיב קיץ!משועמם בעבודה: תכנון מזון / הבא