קושיקל
מוכן ב20 דק.
מנות4
ציון בריאות7
מגזין

סלק קלוי טעים

סלק קלוי טעים
גשו לסופר וקנו סלק, שמן זית, מלח ים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, וכל 30 דיאט. נסו סלק קלוי, סלק קלוי, ו סלק קלוי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 425 מעלות F (220 מעלות C). קו גיליון אפייה עם נייר קלף.
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
2
לזרוק את הסלק, שמן זית, טימין בקערה עד סלק מצופה, ולסדר חתיכות של סלק על תבנית אפייה, כך שהם לא נוגעים.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
סלקסלק
טימיןטימין
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
קערהקערה
3
מפזרים את הסלק במלח ים.
מרכיבים שתצטרך
מלח יםמלח ים
סלקסלק
4
צלי בתנור שחומם מראש עד שהסלק רך, 10 עד 20 דקות. מזלג שהוכנס לקוביית סלק אמור לצאת בקלות.
מרכיבים שתצטרך
סלקסלק
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור