סלק קלוי עם הדרים, פטה ואגוזי מלך
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל סלק קלוי עם הדר, Fetan ואגוזי מלך. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 8 גר' של חלבון, 31 גרם של שומן, וסך הכל 407 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. מתכון זה מ רציני אוכל יש 122 אוהדים. אם יש לך תפוזים, שמן זית כתית מעולה, בצל ירוק, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני וצמחוני דיאט. נסו סלק קלוי והדרים עם פטה, סלק קלוי והדרים עם פטה, ו סלק קלוי עם אגוזי מלך (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 218°. לנגב או לשפשף את הסלק נקי, ולאחר מכן לקצץ את הגבעולים עד אינץ ' אחד, עוזב את "זנבות" על.
מניחים את הסלק על פיסת נייר אלומיניום גדולה טפטוף עם 2 כפות של שמן זית. לעטוף את הסלק סביב הסלק כדי ליצור מנה מסודרת, ואז לצלות ישירות על מתלה באמצע התנור עד רך כאשר פירסינג עם סכין, על 1 שעה. לפתוח את הסלק ולתת לשבת עד מגניב מספיק כדי להתמודד. לקלף את הסלק על ידי שפשוף העור מתחת למים זורמים קרים, ולאחר מכן לחתוך לפרוסות דקות 1/8 אינץ'.
בקערה קטנה, להקציף יחד הנותרים 3 כפות שמן זית וחומץ יין אדום. לזרוק סלק, הדר, ולהתלבש יחד בקערה גדולה. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מפזרים פטה, אגוזי מלך וצדפות מעל ומגישים.