סלק קלוי עם זיגוג בלסמי
סלק קלוי עם זיגוג בלסמי יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון מנות ראשונות שלך. מנה אחת מכילה 131 קלוריות, 0 גר' של חלבון, ו 14 גרם שומן. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני מגיש 75 . 1163 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו חומץ בלסמי, סוכר, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. עם כפית ציון של 25% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: סלק קלוי עם זיגוג בלסמי, סלק אדום וצהוב קלוי עם זיגוג בלסמי, ו סלק קלוי עם בלסמי ושמן זית.
הוראות
1 תנור מחממים ל 204°. קו מחבת צלייה עם רדיד אלומיניום.
שים את הסלק במחבת. לשפשף שמן זית על הסלק, ומפזרים מלח. מכסים את הסלק עם גיליון אחר של רדיד אלומיניום. צולים במשך 1 עד 2 שעות, תלוי בגודל של סלק וכמה הם ישנים. לאחר 1 שעה, לבדוק כל רבע שעה על ידי דקירת סלק עם הקוצים של מזלג. ברגע שהמזלג נכנס בקלות, הסלק רך ומבושל.
הסר מהתנור.2 בעוד הסלק מתקרר, להכין את זיגוג בלסמי. במחבת קטנה ורדודה, מוסיפים את חומץ בלסמי וסוכר.
חום גבוה עד החומץ צמצם עקביות סירופ.
הסר מהחום.3 לאחר הסלק התקרר במשך כמה דקות, אבל הם עדיין חמים למגע, לקלף את הקליפות החיצוניות ולהשליך.
חותכים את הסלק לרבעים או יותר, חתיכות בגודל ביס.4
יוצקים זיגוג בלסמי על הסלק. מערבבים בגרידת תפוז מגוררת, ומוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.
מקשטים עם קצת גרידה כתומה לשרת.