קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות75
ציון בריאות28
מגזין

סלק קלוי עם זיגוג בלסמי

סלק קלוי עם זיגוג בלסמי
סלק קלוי עם זיגוג בלסמי יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון מנות ראשונות שלך. מנה אחת מכילה 131 קלוריות, 0 גר' של חלבון, ו 14 גרם שומן. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני מגיש 75 . 1163 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו חומץ בלסמי, סוכר, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. עם כפית ציון של 25% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: סלק קלוי עם זיגוג בלסמי, סלק אדום וצהוב קלוי עם זיגוג בלסמי, ו סלק קלוי עם בלסמי ושמן זית.

הוראות

1
1 תנור מחממים ל 204°. קו מחבת צלייה עם רדיד אלומיניום.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
2
שים את הסלק במחבת. לשפשף שמן זית על הסלק, ומפזרים מלח. מכסים את הסלק עם גיליון אחר של רדיד אלומיניום. צולים במשך 1 עד 2 שעות, תלוי בגודל של סלק וכמה הם ישנים. לאחר 1 שעה, לבדוק כל רבע שעה על ידי דקירת סלק עם הקוצים של מזלג. ברגע שהמזלג נכנס בקלות, הסלק רך ומבושל.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
(או או רגיל)(או או רגיל)
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
הסר מהתנור.2 בעוד הסלק מתקרר, להכין את זיגוג בלסמי. במחבת קטנה ורדודה, מוסיפים את חומץ בלסמי וסוכר.
מרכיבים שתצטרך
שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)
זיגוג בלסמיזיגוג בלסמי
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
חום גבוה עד החומץ צמצם עקביות סירופ.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
5
הסר מהחום.3 לאחר הסלק התקרר במשך כמה דקות, אבל הם עדיין חמים למגע, לקלף את הקליפות החיצוניות ולהשליך.
מרכיבים שתצטרך
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
6
חותכים את הסלק לרבעים או יותר, חתיכות בגודל ביס.4
מרכיבים שתצטרך
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
7
מניחים סלק בקערת הגשה.
מרכיבים שתצטרך
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
8
יוצקים זיגוג בלסמי על הסלק. מערבבים בגרידת תפוז מגוררת, ומוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
זיגוג בלסמיזיגוג בלסמי
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
9
מקשטים עם קצת גרידה כתומה לשרת.
מרכיבים שתצטרך
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)