קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות75
ציון בריאות28
מגזין

סלק קלוי עם זיגוג בלסמי

סלק קלוי עם זיגוג בלסמי
סלק קלוי עם זיגוג בלסמי יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון מנות ראשונות שלך. מנה אחת מכילה 131 קלוריות, 0 גר' של חלבון, ו 14 גרם שומן. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני מגיש 75 . 1163 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו חומץ בלסמי, סוכר, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. עם כפית ציון של 25% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: סלק קלוי עם זיגוג בלסמי, סלק אדום וצהוב קלוי עם זיגוג בלסמי, ו סלק קלוי עם בלסמי ושמן זית.

הוראות

1
1 תנור מחממים ל 204°. קו מחבת צלייה עם רדיד אלומיניום.
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
2
שים את הסלק במחבת. לשפשף שמן זית על הסלק, ומפזרים מלח. מכסים את הסלק עם גיליון אחר של רדיד אלומיניום. צולים במשך 1 עד 2 שעות, תלוי בגודל של סלק וכמה הם ישנים. לאחר 1 שעה, לבדוק כל רבע שעה על ידי דקירת סלק עם הקוצים של מזלג. ברגע שהמזלג נכנס בקלות, הסלק רך ומבושל.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
הסר מהתנור.2 בעוד הסלק מתקרר, להכין את זיגוג בלסמי. במחבת קטנה ורדודה, מוסיפים את חומץ בלסמי וסוכר.
מרכיבים שתצטרך
שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)
זיגוג בלסמיזיגוג בלסמי
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
ציוד שתשתמש בו
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
חום גבוה עד החומץ צמצם עקביות סירופ.
מרכיבים שתצטרך
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
5
הסר מהחום.3 לאחר הסלק התקרר במשך כמה דקות, אבל הם עדיין חמים למגע, לקלף את הקליפות החיצוניות ולהשליך.
מרכיבים שתצטרך
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
6
חותכים את הסלק לרבעים או יותר, חתיכות בגודל ביס.4
מרכיבים שתצטרך
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
7
מניחים סלק בקערת הגשה.
מרכיבים שתצטרך
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
8
יוצקים זיגוג בלסמי על הסלק. מערבבים בגרידת תפוז מגוררת, ומוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
זיגוג בלסמיזיגוג בלסמי
גרידה כתומהגרידה כתומה
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
9
מקשטים עם קצת גרידה כתומה לשרת.
מרכיבים שתצטרך
גרידה כתומהגרידה כתומה