קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות75
ציון בריאות28
מגזין

סלק קלוי עם זיגוג בלסמי

סלק קלוי עם זיגוג בלסמי
סלק קלוי עם זיגוג בלסמי יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון מנות ראשונות שלך. מנה אחת מכילה 131 קלוריות, 0 גר' של חלבון, ו 14 גרם שומן. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני מגיש 75 . 1163 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו חומץ בלסמי, סוכר, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. עם כפית ציון של 25% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: סלק קלוי עם זיגוג בלסמי, סלק אדום וצהוב קלוי עם זיגוג בלסמי, ו סלק קלוי עם בלסמי ושמן זית.

הוראות

1
1 תנור מחממים ל 204°. קו מחבת צלייה עם רדיד אלומיניום.
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
שים את הסלק במחבת. לשפשף שמן זית על הסלק, ומפזרים מלח. מכסים את הסלק עם גיליון אחר של רדיד אלומיניום. צולים במשך 1 עד 2 שעות, תלוי בגודל של סלק וכמה הם ישנים. לאחר 1 שעה, לבדוק כל רבע שעה על ידי דקירת סלק עם הקוצים של מזלג. ברגע שהמזלג נכנס בקלות, הסלק רך ומבושל.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
הסר מהתנור.2 בעוד הסלק מתקרר, להכין את זיגוג בלסמי. במחבת קטנה ורדודה, מוסיפים את חומץ בלסמי וסוכר.
מרכיבים שתצטרך
שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)
זיגוג בלסמיזיגוג בלסמי
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
חום גבוה עד החומץ צמצם עקביות סירופ.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
5
הסר מהחום.3 לאחר הסלק התקרר במשך כמה דקות, אבל הם עדיין חמים למגע, לקלף את הקליפות החיצוניות ולהשליך.
מרכיבים שתצטרך
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
6
חותכים את הסלק לרבעים או יותר, חתיכות בגודל ביס.4
מרכיבים שתצטרך
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
7
מניחים סלק בקערת הגשה.
מרכיבים שתצטרך
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
8
יוצקים זיגוג בלסמי על הסלק. מערבבים בגרידת תפוז מגוררת, ומוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
זיגוג בלסמיזיגוג בלסמי
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
9
מקשטים עם קצת גרידה כתומה לשרת.
מרכיבים שתצטרך
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)