קושיקשה
מוכן ב30 דק.
מנות3
ציון בריאות51
מגזין

סלק שפמנון עם רוטב טרטר Zesty

סלק שפמנון עם רוטב טרטר Zesty
שפמנון Beignets עם רוטב טרטר Zesty הוא pescatarian ומספק כ 3 מנות. מנה אחת מכילה 735 קלוריות, 51 גר' של חלבון, ו 29 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %37 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד היטב כמנה עיקרית. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. אם יש לך שמן צמחי, חלבונים ביצה, שמן צמחי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. וזה מצוין. נסו שפמנון קריאולי עם רוטב טרטר, נגיסי שפמנון ברוטב טרטר, ו Po ' boy שפמנון מושחר עם רוטב טרטר אור (מתכונים דומים).

הוראות

1
מפזרים פילה באופן שווה עם מלח 1/4 כפית. תיבול המפרץ הישן. מסדרים פילה על מתלה משומן קלות במחבת broiler מרופדת אלומיניום.
מרכיבים שתצטרך
תיבול המפרץ הישןתיבול המפרץ הישן
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
תערובת תיבול סטייק או מלח ופלפל שחור גרוס טריתערובת תיבול סטייק או מלח ופלפל שחור גרוס טרי
2
אופים ב 425 במשך 20 עד 25 דקות או עד פתיתי דגים עם מזלג והוא אטום ברחבי. דק קוצצים דגים.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
מבשלים בצל קצוץ, פלפל, וסלרי ב 1/2 כף. שמן חם במחבת קטנה מעל חום בינוני גבוה, ערבוב לעתים קרובות, 3 עד 4 דקות או עד מכרז.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
מבשלים בירה בסיר קטן מעל חום בינוני-נמוך 5 דקות או עד רשם מדחום 105 עד 11
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד חוואר קצוץ1/2 פאונד חוואר קצוץ
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
5
הסר מהחום; להוסיף שמרים, ולתת לעמוד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
6
העברת תערובת שמרים לקערה גדולה; מערבבים בירקות, חלב, קמח, רוטב חם, שפמנון, הנותרים 1 כף. שמן, ונותר 1 כפית. תיבול המפרץ הישן.
מרכיבים שתצטרך
תיבול המפרץ הישןתיבול המפרץ הישן
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
שפמנוןשפמנון
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
לכסות ולתת לעלות במקום חם (85), ללא טיוטות, 30 דקות.
8
לנצח חלבונים ביצה במהירות בינונית עם מיקסר חשמלי עד פסגות רכות טופס. מקפלים לתוך תערובת שפמנון.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
שפמנוןשפמנון
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
9
יוצקים שמן צמחי לעומק של 2 אינץ ' לתנור הולנדי או טיגון חשמלי עמוק שומן; חום עד 36
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
10
זרוק הבלילה, על ידי ערימות כף, לתוך שמן חם; ומטגנים, בקבוצות, 3 עד 4 דקות או עד חום זהוב, הופך פעם אחת.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
11
ניקוז על מתלה תיל מעל מגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
12
מגישים עם רוטב טרטר, אם תרצה, פרוסות לימון.
מרכיבים שתצטרך
טריז לימוןטריז לימון
רוטב טרטררוטב טרטר
13
הערה: לשמור על beignets חם בתנור 225 עד 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לשפמנון. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. ה "זינד-הומברכט קלקייר פינו גריס" עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 46 דולר לבקבוק.
סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס
סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס
צבע צהוב/זהב בהיר, זוהר למדי. אפים קלויים מעושנים מעולים, אופייניים לענב זה על אבן גיר באלזס (אין אלון חדש ביינות שלנו, רק מגע מלא של ליס ארוך מאוד). כמה ניחוחות רדוקטיביים אור כי למעשה להתאים את הסגנון של פינו גרי יבש. החיך עשיר וקרמי, עם מרקם קטיפתי אך יבש לחלוטין. זה יין קל לשתות עכשיו כמו שאין משקל מיותר. הגימור יפה ועגול אבל יבש לחלוטין. תערובת הגיר המורכבת מביאה איזון חומצי גדול ומשקל מסוים. זה אמור להתפתח יפה מאוד בשנים הקרובות.