שפמנון Beignets עם רוטב טרטר Zesty הוא pescatarian ומספק כ 3 מנות. מנה אחת מכילה 735 קלוריות, 51 גר' של חלבון, ו 29 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %37 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד היטב כמנה עיקרית. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. אם יש לך שמן צמחי, חלבונים ביצה, שמן צמחי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. וזה מצוין. נסו שפמנון קריאולי עם רוטב טרטר, נגיסי שפמנון ברוטב טרטר, ו Po ' boy שפמנון מושחר עם רוטב טרטר אור (מתכונים דומים).
הוראות
1
מפזרים פילה באופן שווה עם מלח 1/4 כפית. תיבול המפרץ הישן. מסדרים פילה על מתלה משומן קלות במחבת broiler מרופדת אלומיניום.
מרכיבים שתצטרך
תיבול המפרץ הישן
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
תערובת תיבול סטייק או מלח ופלפל שחור גרוס טרי
2
אופים ב 425 במשך 20 עד 25 דקות או עד פתיתי דגים עם מזלג והוא אטום ברחבי. דק קוצצים דגים.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
מבשלים בצל קצוץ, פלפל, וסלרי ב 1/2 כף. שמן חם במחבת קטנה מעל חום בינוני גבוה, ערבוב לעתים קרובות, 3 עד 4 דקות או עד מכרז.
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לשפמנון. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. ה "זינד-הומברכט קלקייר פינו גריס" עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 46 דולר לבקבוק.