סלק תינוק עם פטרוזיליה שטוחה ויניגרט מנטה
צריך ללא גלוטן, מנה ראשונית וצמחונית? סלק תינוק עם פטרוזיליה שטוחה ויניגרט מנטה יכול להיות מתכון מרהיב לנסות. מנה אחת מכילה 383 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 24 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם סלק תינוק, מלח ופלפל כשרים, ויניגרט מנטה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. מתכונים דומים: סלק קלוי לתינוק עם בלסמי, כתום ונענע, לפת תינוק צלויה עם ויניגרט פטרוזיליה-חרדל, ו סלק קלוי וסלט ארוגולה עם ויניגרט לימון גורגונזולה.
הוראות
בקערה, לטאטא יחד את כל החומרים למעט מלח, פלפל, נענע. טעם ותיבול עם מלח ופלפל.
אם משתמשים בתוך 3 או 4 שעות, מערבבים את המטבעה ומקררים. אחרת, מכסים ומקררים עד 3 ימים. מערבבים את המנטה לתוך ויניגרט שעה בערך לפני ההגשה. (עושה על 1 1/2 כוסות)
מורחים את 3 כוסות מלח על החלק התחתון של מחבת קלייה רדודה או מחבת גיליון.
בקערה גדולה, לשלב את הסלק, 3 כפות שמן זית, 1 כף מלח כשר, ו 1 כפית פלפל. לעטוף את הסלק לחלוטין גיליונות גדולים של רדיד אלומיניום ולהעביר למחבת. חבילות נייר הכסף ישבו ישירות על המלח. צולים במשך כ 45 דקות, או עד הסלק הם מכרז.
תן לסלק להתקרר בנייר הכסף; זה יעשה אותם קל יותר לקלף.
לקלף כל סלק לחתוך לשניים, רבעים או פרוסות.
בקערה אחרת, לזרוק את הפטרוזיליה עם כף שמן זית ומיץ לימון. לזרוק ולהתבגר לטעום עם מלח ופלפל.
מוסיפים את הויניגרט לסלק וזורקים עד שהם מצופים. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מחלקים את הסלק בין 4 צלחות הגשה, הרכבה אותם במרכז הצלחות. מסדרים את סלט הפטרוזיליה סביב ועל גבי הסלק.
מקשטים כל מנה עם גבינה ופלפל סדוק ומגישים.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;