סלרי, גבינה כחולה וסלט אגוזים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל סלרי, גבינה כחולה וסלט אגוזים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 540 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 42 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם תמרים, מיץ לימון, שמן זית כתית מעולה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וlacto אובו צמחוני דיאט. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון מקום improvable של 0%. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : סלרי "מחרוזת" גבינה כחולה & סלט אגוז, סטייק עם חמאת גבינה כחולה וסלט סלרי, ו סלט סלרי מרוסק עם רוטב גבינה כחולה.
הוראות
הסר גבינה מהמקרר כדי לבוא לטמפרטורת החדר.
מניחים אגוזי לוז על תבנית אפייה מעוטרת בתנור 149° למשך 30 דקות.
הכנת סלרי ותאריכים: בעוד האגוזים נצלים, להכין את שאר החומרים. השתמש מקלף ירקות כדי לקלף את המיתרים החיצוניים הקשוחים של גבעולי סלרי. פרוס את גבעולי הסלרי באלכסון לפרוסות עבות 1/4 אינץ'.
חותכים את התאריכים לאורך תחילה לשניים, ולאחר מכן פורסים את החצאים לאורכם ל-3 או ארבעה חלקים. אם התאריכים הם על גודל גדול, ייתכן שתרצה לחתוך אותם חצי widthwise הראשון. אתה רוצה בסופו של דבר עם חתיכות כי הם על אינץ 'ארוך ו 1/4 אינץ' רחב.
לשפשף את העור החיצוני את אגוזי לוז: לאחר אגוזי לוז קלוי במשך חצי שעה, להסיר אותם מהתנור, לתת מגניב במשך כמה דקות. לאחר מכן לשפשף את אגוזי לוז יחד בתוך מגבת צלחת נקייה כדי להסיר כמה שיותר העור הכהה החיצוני ככל שתוכל.
אגוזי לוז זיגוג: להמיס חמאה במחבת קטנה.
להוסיף קמצוץ של קאיין ומלח.
מוסיף את אגוזי לוז קלוי למחבת וטוסט אותם על אש נמוכה בינונית במשך כמה דקות, ערבוב ברציפות.
כאשר אגוזי לוז חמים, לכבות את החום ולהוסיף סירופ מייפל למחבת. מערבבים כדי מעיל אגוזי לוז בסירופ מייפל.
בואו אגוזים מזוגגים לשבת במחבת להתקרר. לאחר מכן תוכלו לגרד אותם רופף עם כף עץ לשרת על הסלט.
הכינו את רוטב הסלט: בצנצנת קטנה, מערבבים יחד את שמן הזית, גרידת לימון ומיץ לימון.
מוסיפים מלח ופלפל שחור לפי הטעם. לנער לשלב.
שכבה של מגש רדוד או צלחת תחילה עם סלרי פרוס, ולאחר מכן תאריכים, ולאחר מכן להתפורר גבינה כחולה על זה ומפזרים אגוזי לוז מזוגגים. ממש לפני ההגשה, לשפוך רוטב מעל.
יין מומלץ: שרדונה, Gruener Veltliner, סוביניון בלאן
שרדונה, Gruener Veltliner, ו סוביניון בלאן הן אפשרויות נהדרות לסלט. לסוביניון בלאן ולגרונר יש גם תו הרבי המשלים סלטים עם מספיק חומצה כדי להתאים ויניגרט טארט, בעוד שרדונה יכול להיות בחירה טובה עבור רטבים סלט שמנת. אתה יכול לנסות שרדונה Trentadue La Storia. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -20 דולר לבקבוק.
![טרנטדיו שרדונה סטוריה]()
טרנטדיו שרדונה סטוריה
שרדונה 2014, חוף סונומה, אופייני למגוון עם ניחוחות של תפוחים, אפרסקים לבנים והדרים. עם זמן רב יותר בניחוחות זכוכית מגוונת של אגוז מוסקט, טוסט קל וניל באים לשחק יחד עם הצעה של אננס ולימונים מאייר בשלים. הפה מרגיש פריך ומאופק עם מינרליות ברורה וטוהר של פירות. עשיר, אלגנטי ומאוזן להפליא.