סלרי ויקטור
אם יש לך 5 גבעולי פטרוזיליה, שמן זית, חומץ יין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות ו -30 דקות. מתכונים דומים: שומר מטוגן חריף, סלרי ושורש סלרי עם נקניק סיני, סלרי מגולח, שורש סלרי וסלט צנון, ו בשר משומר ושורש סלרי עם גרמולטה סלרי.
הוראות
הסר ולהפריד את הגבעולים החיצוניים מן הגבעולים הפנימיים הקטנים במכרז. לשטוף את הגבעולים החיצוניים, באמצעות מקלף ירקות, לקלף ולהשליך את השכבה החיצונית חוטי מכל גבעול. לקצץ ולחתוך את הגבעולים על ההטיה לאורכים 6 אינץ'; להפריש.
הסר את העלים מן הגבעולים הפנימיים במכרז (אתה צריך על 3/4 כוס). שמור את הגבעולים הפנימיים לשימוש נוסף. שוטפים את העלים, מניחים בקערה קטנה, מכסים בפיסת נייר לחה, ומקררים עד שמוכנים לשרת.
מניחים את מרק העוף, בצל, פטרוזיליה, טרגון, ומלח במחבת גדולה ישר צדדית או תנור הולנדי, מתבלים עם פלפל, ומביאים לרתיחה על חום גבוה.
מוסיפים את הסלרי ב 2 שכבות שטוחות ומביאים לרתיחה (הנוזל צריך רק לכסות את הסלרי). להפחית את החום בינוני נמוך ומבשלים עד הסלרי הוא רק במכרז, על 15 עד 20 דקות.
מניחים את האנשובי והחומץ בבלנדר ומתבלים במלח ופלפל. הפעל את הבלנדר על גבוה, להסיר את הכובע הקטן ממכסה הבלנדר, לאט לשפוך את השמנים.
הוסף את טרגון תערובת עד בשילוב. טעם ועונה עם מלח ופלפל נוספים לפי הצורך; להפריש עד מוכן serve.To להרכיב: באופן שווה לחלק את גבעולי סלרי מקורר בין 6 ל 8 צלחות.
טפטוף כל צלחת עם 1 עד 1/2 כפות של ההלבשה ומקשטים עם עלי סלרי שמורים.