סלרי, ענבים צלויים וסלט פטריות
סלרי, ענבים צלויים וסלט פטריות יכול להיות רק תוספת אתה מחפש. מתכון זה מספק 45 מנות. עם 48 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 4g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, וכל 30 דיאט. לכי לחנות וקחי שיני שום, פטריות צדפה, עלי סלרי רכים, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. נסו תפוח, ענבים וסלט סלרי, סלט פטריות וסלרי עם גבינת פרמזן, ו סלט סלרי ופטריות עם פרמזן מגולח (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה קטנה, לטאטא את החומץ עם מיץ לימון, זרעי סלרי, חרדל וחצי שום. בהדרגה לטאטא 1/4 כוס שמן זית ושמן שקדים עד emulsified. מתבלים את הרוטב במלח ופלפל.
במעבד מזון מיני, לשלב את השום הנותר עם פטרוזיליה, עלי סלרי ושקדים ודופק עד קצוץ דק.
להוסיף עוד 1/4 כוס שמן זית מחית למשחה עבה. מתבלים את הפסטו במלח ופלפל.
מברישים את הפטריות בשמן ומתבלים במלח ופלפל. גריל על חום גבוה, פונה פעם אחת, עד מכרז משחימים, על 5 דקות. בקערה, לזרוק את הענבים עם הנותרים 1 כף שמן זית מתבלים עם מלח ופלפל. גריל על חום גבוה עד העורות מתחילים להשחיר כתמים, על 3 דקות; קו הגריל עם רדיד מחורר אם הענבים ייפלו דרך.
מעבירים את הענבים והפטריות לקערה גדולה וזורקים עם הפסטו.
מסדרים את עלי החסה על מגש וטפטוף עם חצי מהרוטב. כפית את סלט פטריות וענבים על החסה. לזרוק את הסלרי עם ההלבשה הנותרת, כפית אותו על גבי ומגישים.