קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות10
ציון בריאות6
מגזין

סלרי-רימול שורש

סלרי-רימול שורש
סלרי-שורש Remoulade נטול גלוטן,, חלב חינם, 30 כולו, וצמחוני מנה צדדית. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. מנה זו מכילה סביב 1 גר' של חלבון, 18 גרם של שומן, וסך הכל 209 קלוריות. אם יש לכם שמן זית, מלח, חרדל דיז'ון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. מתכונים דומים: Céleri-Rémoulade להשתולל (Rémoulade שורש סלרי), רימול שורש סלרי, ו Rémoulade שורש סלרי.

הוראות

1
שורש סלרי יש קליפה קשה מאוד ודהויים בקלות, אז לעבוד במהירות. השתמש בסכין חיתוך חדה וחסון כדי לחתוך את הקליפה. לשפשף את הבשר הלבן עם קצת מיץ לימון.
מרכיבים שתצטרך
CeleriacCeleriac
מיץ לימוןמיץ לימון
לשפשף תיבול יבשלשפשף תיבול יבש
ציוד שתשתמש בו
סכיןסכין
2
חותכים את שורש הסלרי לחתיכות שיתאימו לתוך הצינור של מעבד מזון מצויד להב רטוש. (ניתן גם לגרוס את שורש הסלרי עם מנדולינה.) לגרוס את שורש הסלרי, ואז לזרוק בקערה גדולה עם מיץ לימון הנותרים מלח לכסות בחוזקה.
מרכיבים שתצטרך
CeleriacCeleriac
מיץ לימוןמיץ לימון
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
מנדולינהמנדולינה
קערהקערה
3
חותכים את התפוח לג ' וליאן עם סכין חדה או מנדולינה. לזרוק עם שורש סלרי מגורר לכסות.
מרכיבים שתצטרך
CeleriacCeleriac
תפוחתפוח
ציוד שתשתמש בו
מנדולינהמנדולינה
סכיןסכין
4
הכן את הרוטב: בקערה בינונית חמה, לטאטא את החומץ, חרדל, מלח ופלפל. בהדרגה לטאטא בשמן עד emulsified.
מרכיבים שתצטרך
חרדלחרדל
חומץחומץ
פלפלפלפל
מלחמלח
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
5
להקציף במיונז. מתבלים עם מלח ופלפל נוספים, אם תרצה בכך.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
מיונזמיונז
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
6
מקפלים את הרוטב לתוך תערובת סלרי שורש וטעם לתיבול, מכסים ומקררים עד מקורר היטב. (הסלט ישמור במשך כמה ימים אם נשמר מכוסה ומקורר.) כאשר מוכן לשרת, מפזרים את הפטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
תיבולתיבול
פטרוזיליהפטרוזיליה
סלריסלרי
7
מאמר var
8
Type_27_data = {};
9
מאמר
10
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;