סלרי-רימול שורש
סלרי-שורש Remoulade נטול גלוטן,, חלב חינם, 30 כולו, וצמחוני מנה צדדית. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. מנה זו מכילה סביב 1 גר' של חלבון, 18 גרם של שומן, וסך הכל 209 קלוריות. אם יש לכם שמן זית, מלח, חרדל דיז'ון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. מתכונים דומים: Céleri-Rémoulade להשתולל (Rémoulade שורש סלרי), רימול שורש סלרי, ו Rémoulade שורש סלרי.
הוראות
שורש סלרי יש קליפה קשה מאוד ודהויים בקלות, אז לעבוד במהירות. השתמש בסכין חיתוך חדה וחסון כדי לחתוך את הקליפה. לשפשף את הבשר הלבן עם קצת מיץ לימון.
חותכים את שורש הסלרי לחתיכות שיתאימו לתוך הצינור של מעבד מזון מצויד להב רטוש. (ניתן גם לגרוס את שורש הסלרי עם מנדולינה.) לגרוס את שורש הסלרי, ואז לזרוק בקערה גדולה עם מיץ לימון הנותרים מלח לכסות בחוזקה.
חותכים את התפוח לג ' וליאן עם סכין חדה או מנדולינה. לזרוק עם שורש סלרי מגורר לכסות.
הכן את הרוטב: בקערה בינונית חמה, לטאטא את החומץ, חרדל, מלח ופלפל. בהדרגה לטאטא בשמן עד emulsified.
להקציף במיונז. מתבלים עם מלח ופלפל נוספים, אם תרצה בכך.
מקפלים את הרוטב לתוך תערובת סלרי שורש וטעם לתיבול, מכסים ומקררים עד מקורר היטב. (הסלט ישמור במשך כמה ימים אם נשמר מכוסה ומקורר.) כאשר מוכן לשרת, מפזרים את הפטרוזיליה.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;